WordPress.org

Support

Support » Plugins and Hacks » [Resolved] HTML error: 'Saw U 0000 in stream.'

[Resolved] HTML error: 'Saw U 0000 in stream.'

  • jrf
    Participant

    @jrf

    Hiya Subharanjan,

    Absolutely love the plugin! Probably one of the most useful ever when developing 😉 Thank you.

    I did however come across some very minor issues amongst which the message in the subject of this issue. I’ve fixed them locally and found your GitHub account, but can’t find the repository for this plugin…

    Would love to send you a pull request with the fix.

    Oh… and I also found a ‘fork’ (not really as your repo isn’t there yet) by AramZS which covers a fix for closures. Would be great if that could be pulled in too (did so locally already, but would be good to have it in the plugin core).

    Smile,
    Juliette

    http://wordpress.org/plugins/debug-bar-actions-and-filters-addon/

Viewing 10 replies - 1 through 10 (of 10 total)
  • Plugin Author Subharanjan
    Participant

    @subharanjan

    Hi Juliette,

    Thanks for letting me know. No, I do not have a Github repo for this plugin. but I will surely have a look at this fix for the closures and will add it to the plugin in the next version.

    Also, I will create a Github repo for this and let you know.

    Thank you very much again !!
    Subh

    jrf
    Participant

    @jrf

    Excellent! As soon as you let me know the repo is online, I’ll send you the pull request with my fixes.

    Plugin Author Subharanjan
    Participant

    @subharanjan

    Hi Juliette,

    Just merged the changes you have done to the plugin. Thank you very much for the help. Changes in trac

    Please check if this works now.

    jrf
    Participant

    @jrf

    Hi Subharanjan,

    I can see that the new version has been released on the WP repo page, but strangely enough it’s not being offered to me as an upgrade to existing installs yet. Can’t see anything wrong in trac though, but this might need some looking into.

    Smile,
    Juliette

    Plugin Author Subharanjan
    Participant

    @subharanjan

    Hi Juliette,

    Yes, when somebody is on “trunk” version (initial release) of the plugin, it is not showing the Upgrade Notification. I tried downloading the tagged version i.e. Version 0.2 of the plugin and its now showing me the notification for Version 0.3. http://awesomescreenshot.com/06b21najd5

    Not sure why it doesn’t work for the initial setup of this plugin.

    Thanks,
    Subh

    jrf
    Participant

    @jrf

    I seem to remember the same issue with another plugin and – don’t ask me why -, apparently it helped to add the following at the top of the php files to force the plugin to also show the updates to the old/original versions. May be worth testing ?

    /**
     * @package debug-bar-actions-and-filters-addon
     * @version 0.3
     */
    Plugin Author Subharanjan
    Participant

    @subharanjan

    Did add these lines but still doesn’t work. Does this work for you ?

    jrf
    Participant

    @jrf

    Unfortunately no, still doesn’t…

    Plugin Author Subharanjan
    Participant

    @subharanjan

    Going to my version numbers soon for the sake of showing upgrade notification. Got a nice lesson from this discussion. http://wordpress.org/support/topic/no-notification-being-displayed-for-plugin-upgrade-1?replies=2

    From 0.11  -> 1.1
         0.2  --> 1.2
         0.3  --> 1.3

    This way it will be streamlined. 🙂 Thanks for pointing out this issue !!

    jrf
    Participant

    @jrf

    Hurray! It’s working now 😉

Viewing 10 replies - 1 through 10 (of 10 total)
  • The topic ‘[Resolved] HTML error: 'Saw U 0000 in stream.'’ is closed to new replies.