Support » Plugin: LiteSpeed Cache » How to setup LS Cache to work with “Geolocation IP Detection” plugin?

  • Resolved Vorenus

    (@vorenus)


    Hello
    How should “LS Cache” be configured for the “Geolocation IP Detection” plugin to work correctly?

    I use a shortcode of the plugin “Geolocation IP Detection” that serves to show the visitor’s city.

    Currently it misdetects the cities of the visitors. When I clear the cache it works fine for a while and then it shows wrong cities again.

    It only shows the correct city when I am logged in.

    PS:
    As I said before, the problem is solved momentarily by clearing cache.
    So since the problem is the LS Cache plugin, I tried to uninstall it but the problem continued.

    I guess after uninstalling LS Cache, I have to delete some files or tables from the database for the uninstall to be complete.
    What do I have to erase?

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • Plugin Support qtwrk

    (@qtwrk)

    Hi,

    if you use shortcode , you can use ESI shortcode and see how it goes

    go to cache -> ESI , enable ESI, then change your shortcode

    e.g. [my_shortcode] to [esi my_shortcode ttl=”0″]

    Once you disable/uninstall LSCWP, you can verify the HTTP response header, make sure you don’t see “x-litespeed-cache” header

    if you don’t see cache header, that means LSCWP is not longer serving you any cache

    Best regards,

    Vorenus

    (@vorenus)

    Hello
    Thank you! It seems it is working now. I will test until tomorrow.
    ttl=”0″ means “No caché”, right?

    By the way, I realized the plugin was working even after uninstall it.
    Why does Litespeed Cache keep working after uninstalling?
    Why wasn’t it completely uninstalled?

    Regards

    Plugin Support qtwrk

    (@qtwrk)

    Hi,

    yes, ttl=”0″ means do not cache that ESI block

    may I know what is your environment ? and please check HTTP response header , do you see “x-litespeed-cache” header ?

    Best regards,

    Hello
    Thanks for replying fast!
    It seems the problem was fixed with [esi my_shortcode ttl=”0″]
    By the way, It seems this problem appeared recently. Maybe with the last update of LS Cache?
    Regards

    PS: Just curious, Usually deleting the plugin LSCache will delete all files and database data from the plugin?

    Plugin Support qtwrk

    (@qtwrk)

    Hi,

    I don’t know , last update should not break such related case.

    when delete LSCWP , it will remove the files, but certain DB record will probably be remain’ed , like image optimization informations

    you can search with name in “litespeed” and remove them if you want to

    Best regards,

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.