Support » Plugin: SSL Insecure Content Fixer » How do I know if it worked?

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • Plugin Author webaware

    (@webaware)

    G’day foodmenuguru,

    How did you know you needed to install it?

    cheers,
    Ross

    One of my pages was showing the mixed content error (gray color) and is still showing it after I installed the plugin. I even went ahead and selected the Capture option and still no help. I am getting this error in console:

    Mixed Content: The page at ##### was loaded over HTTPS, but requested an insecure plugin data ‘http://vast.bp3867463.btrll.com/crossdomain.xml’. This content should also be served over HTTPS.

    This is an incredibly snarky comment. I’m in the same boat as OP. How do you make this plugin run? I checked my database for anything http://mydomain before I ran the plugin. I checked afterward and nothing was updated.

    So what do we do here to get this to work?

    • This reply was modified 1 year, 10 months ago by  stacigh.
    Plugin Author webaware

    (@webaware)

    G’day @foodmenuguru,

    That looks like a problem with a Flash plugin or similar. Can you please post a link to the page where you are seeing this? If you don’t want to post it publicly, please use my support form.

    @stacigh you read to much into plain text. It wasn’t snarky, it was confused because I had no information upon which to diagnose the problem. I have a little more now. You, on the other hand, have hijacked someone else’s thread and supplied a link to a domain name you likely don’t own that doesn’t even host a website. I suggest that you read the instructions first, and if they don’t help, start your own topic per the guidelines in the Forum Welcome.

    cheers,
    Ross

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • The topic ‘How do I know if it worked?’ is closed to new replies.