WordPress.org

Support

Support » Plugins and Hacks » Hotlink protection not working anymore

Hotlink protection not working anymore

Viewing 8 replies - 1 through 8 (of 8 total)
  • genovic

    @genovic

    Does anyone know? The watermark doesn’t show anymore in google search or anywhere outside the side. I’ve uninstalled and installed it a couple of times and it still doesn’t work.

    Same problem here…

    Did you find another solution?

    No, I haven’t. I tried contacting the owner of the plugin but no response. If you find a solution let me know.

    Hi,

    No time for new updates … recent I solved some problems for people where requiring major changes in plugin, but I have no time for oficial, working and testing updates.

    I hope I have time soon.

    P.S. This plugin probably brought benefits of millions^2 of dollars, but unfortunately not me: D, I just wanted to give a slap for giant Google ! At least for now I can say that donation covered 10% my need coffee ;))

    I don’t know if it’s google or if it was just something I did. I see your plugin working for other sites, but I can’t seem to get it working for mine.

    @emilian Robert Vicol you should have make a premium version of it which would have some extra features that’s how you could keep drinking coffee and we could enjoy the benefit of such nice plugin. Please do update the plugin and you can strip some features out of the free version and put it to the premium version and sell it to codecanyon.

    will be updated to solve some problem with recent updates in php/web/hostings … ASAP.

    and about codecanyon, maybe in the future, when I have enough time to rewrite the plugin from “the ground” for faster execution and with other features and options.

    Can you post here when you get the update out?

Viewing 8 replies - 1 through 8 (of 8 total)
  • The topic ‘Hotlink protection not working anymore’ is closed to new replies.