WordPress.org

Forums

All in One SEO Pack
homepage titlle is a post ?? (6 posts)

  1. Mazen M
    Member
    Posted 1 year ago #

    hi ,,

    i want to ask you about this bug.

    the title for my home page is not as i put in settings
    insted it is the title of my last post .

    thats if my site name is : syria live
    and the last post is : post1

    the tittle for my home page is post1 insted of syria live.

    please tell me where is the error , and thanks for this plugin.

    http://wordpress.org/extend/plugins/all-in-one-seo-pack/

  2. x-mode
    Member
    Posted 1 year ago #

    URGENT! Bump for this one, cause I'm having a similar problem on several wordpress-installations: My Frontpage shows the title of the first post in homepagetitle "FirstPostTitle | Blogname" and further - the homepage-description-tag is autogenerated from the first post. It is supposed to show what I entered for "Home Description". It simply does NOT. I've been wondering why my site has lost lots of search engine traffic.... a SEO-plugin is supposed to support rankings, not destroy rankings.

  3. Hi x-mode,

    You will see from these forums that this was a bug that was reported and was fixed. If you are still experiencing this bug and are running the latest version of the plugin then try deactivating and deleting the plugin and reinstalling as this has worked for everyone else who reported this issue.

  4. x-mode
    Member
    Posted 1 year ago #

    I've just found out that my problem occurs only on pages, which do NOT have any "pages". I am able to fix the title problem by simply adding a page, then go to "Settings -> Reading -> Front page displays -> Your latest post". After this procedure the frontpage shows hometitle only and homedescription. This is a serious bug I guess!

  5. Can you provide a URL for your site so we can take a look. Like I said, the bug you are referring to is fixed in the latest version. If you're not running the latest version then update the plugin.

  6. x-mode
    Member
    Posted 1 year ago #

    Sorry, I've fixed all sites showing this behaviour already. The bug occured for me also AFTER updating WP to 2.6.1 and All-In-One-SEO to 2.0.31 so I guess it's not fixed yet. WP-update-routine should check whether pages exist and set automatically "Front page displays -> Your latest post" if there aren't static pages.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

  • All in One SEO Pack
  • Frequently Asked Questions
  • Support Threads
  • Reviews

About this Topic

Tags

No tags yet.