WordPress.org

Forums

All in One SEO Pack
Homepage Title not showing 2.0.2 (4 posts)

  1. spiney
    Member
    Posted 2 years ago #

    just to let dev know that problem is still unsettled
    homepage title is still not showing as define in AIO setting

    my website gundampepakura dot com

    http://wordpress.org/extend/plugins/all-in-one-seo-pack/

  2. Peter Baylies
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    steeltape,

    It looks like you've got a potential conflict with another plugin or with your theme in that All in One SEO Pack is unable to rewrite your title tag using output buffering. Try disabling any other plugins that may be conflicting, or try testing against one of the default themes shipped with WordPress such as Twenty Eleven or Twenty Twelve. Alternatively, if your theme is properly using wp_title() to output the title, you might be able to turn Force Rewrites off under Performance.

  3. spiney
    Member
    Posted 2 years ago #

    tried disabling all plugins, still has the same error.

    i was wondering, i have been using the same theme since 2 years ago for all of my websites, it's working on 1.6 so if it's caused by wp_title() wouldn't it not show on AIO 1.6 too ?

  4. Peter Baylies
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    steeltape,

    No, if this is working under 1.6 then it's not an issue with output buffering then, as that's the only mechanism that 1.6 knows how to use. Currently I'm seeing an empty title tag for your site's home page, which is also rather unusual.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

  • All in One SEO Pack
  • Frequently Asked Questions
  • Support Threads
  • Reviews

About this Topic

Tags

No tags yet.