WordPress.org

Support

Support » How-To and Troubleshooting » Homepage Images not appearing

Homepage Images not appearing

  • My homepage images are not appearing on homepage. However, they appear in the read-more section.

    This is a recent occurance. For over two years I haven’t had this problem.

    I’ve read the fix, but adding instructions to the “excerpt” section of each post is not realistic. I have hundreds of post. I’d be doing this forever.

    Here’s the site: http://basinfarmer.com/

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • Moderator James Huff

    @macmanx

    Try deactivating all plugins. If that resolves the issue, reactivate each one individually until you find the cause.

    If that doesn’t resolve the issue, switch to the Default theme temporarily. Do the images appear correctly?

    Yeah, the images appear correctly with the default theme.

    I’m thinking I should reload the theme and I will, just as long as that won’t hurt my existing articles and images.

    Will it?

    Moderator James Huff

    @macmanx

    No, it won’t. If that doesn’t fix it, your theme is probably using the_excerpt instead of the_content on the index template. Find something like this:

    <?php the_excerpt(); ?>

    and replace it with something like this:

    <?php the_content(); ?>

    Thanks, but all my index file has is

    <?php /* This is how it looks like ;)*/ ?>

    My question is why after two years it suddenly chucks all the images on the front page.

    Any theory on that?

    Moderator James Huff

    @macmanx

    I have no clue, but it does appear to be theme-specific as it worked when you switched back to the Default. It’s hard to tell without access to the theme files.

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • The topic ‘Homepage Images not appearing’ is closed to new replies.
Skip to toolbar