Support » Plugin: Swift Performance Lite » Homepage CSS not loading

  • Resolved edgeman

    (@edgeman)


    Hi,

    The homepage to one of our websites when first visited (https://www.optimal-movement.co.uk/) seems to load without css (unless you then refresh the page again), and seems to have happened after downloading the ‘Swift Performance Lite’ plugin. Do you know what this might be and how to fix it?

    Note: a good way to see this issue is in Google Incognito mode on a desktop PC (it seems to work fine on my iPhone).

    The plugin otherwise works great by the way.

    Thanks

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 1 replies (of 1 total)
  • Plugin Contributor Fred

    (@fredawd)

    Asking for help on 3 different places won`t speed up solving your issue. You already emailed us directly and you will receive the same answer here from us.

    I think there is another cache layer active on the server.
    Checking your header
    HTTP/1.1 200 OK Server: nginx/1.16.0 Date: Wed, 19 Jun 2019 10:46:13 GMT Content-Type: text/html Content-Length: 61977 Connection: keep-alive Last-Modified: Sat, 15 Jun 2019 01:34:25 GMT Cache-Control: max-age=2592000 Expires: Mon, 15 Jul 2019 01:51:19 GMT Vary: Accept-Encoding X-Server-Cache: true X-Proxy-Cache: HIT Accept-Ranges: bytes
    You need to disable that.

    If that didn`t solve your issue, you know where to find us.

Viewing 1 replies (of 1 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.