WordPress.org

Forums

Homepage blank, again! Cannot login to my Dashboard (12 posts)

  1. NYSGANews
    Member
    Posted 2 years ago #

    Hello,

    My blog homepage is blank for the second time in one week. When this happened last week, with the help of people from this forum, I deactivated all plugins, nothing happened. I reactivated the plugins. I switched to a different theme, my homepage was fine. However, first and foremost, like last week, I cannot get to my wordpress login to try to switch the theme.

    I noticed the forum post about Brute Force attacks. Could that be what is happening to my blog?

    http://www.nysga.org/blog/

    In summary PLEASE HELP! Any help you can provide is much needed and appreciated!!

  2. WPyogi
    Forum Moderator
    Posted 2 years ago #

    What happens when you login here:

    http://www.nysga.org/blog/wp-login.php

  3. NYSGANews
    Member
    Posted 2 years ago #

    I am able to enter my login information however, when I enter the information the page goes blank. In the URL it seems to load because the address switches to http://www.nysga.org/blog/wp-admin/. The page stays blank though.

  4. NYSGANews
    Member
    Posted 2 years ago #

    In essence, my dashboard page is blank.

  5. WPyogi
    Forum Moderator
    Posted 2 years ago #

    Looks like you need to use FTP to deactivate those plugins/theme again - http://codex.wordpress.org/Login_Trouble#Disable_Plugins

  6. NYSGANews
    Member
    Posted 2 years ago #

    This seems like a very complicated process. I feel that I may screw something up if I do this because I do know exactly what I am doing.

    Is there anything else I could try before doing the FTP stuff?

  7. WPyogi
    Forum Moderator
    Posted 2 years ago #

    Where is your site hosted? The site seems to be working? Do you not have any content on it?

  8. NYSGANews
    Member
    Posted 2 years ago #

    This is my site: http://www.nysga.org/blog/

    Currently, I can access specific posts because they are linked on to the blog from my actual webpage, http://www.nysga.org. However, the content on my blog homepage minus the header and menu is gone. Also, I cannot access my dashboard.

  9. WPyogi
    Forum Moderator
    Posted 2 years ago #

    I don't know what else to suggest other than deactivating plugins and the theme... I would also suggest you make a back-up of your site now before messing with it - http://codex.wordpress.org/WordPress_Backups

    Doing the above is not actually that complicated, though you do need to get FTP set up - ask your hosting company about that if you don't have it already done.

  10. kmessinger
    Forum Moderator
    Posted 2 years ago #

    Chrome shows a javascript error in your theme.
    <!-- refreshing cache --><script type='text/javascript' src='http://www.nysga.org/blog/wp-content/themes/catch-everest/js/catcheverest-slider.js?ver=20130114'></script>

    Follow what WPyogi said.

  11. kmessinger
    Forum Moderator
    Posted 2 years ago #

    Your theme support is at http://catchthemes.com/support/

    Did you get this update? Version 1.1.2 [Updated 2013-6-03]

  12. NYSGANews
    Member
    Posted 2 years ago #

    Yes, I got the updated version.

    And thank you for the theme support link. I posted in there after posting in here because I read the forum guidelines and figured that forum was a much better place to put my post since it had to deal with my theme. I got scolded for posting in both though so I will not be posting again.

    Thank you for the help though. The nod to the error in my theme is much appreciated. I have hired a technology specialist to help me from here on out.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic