WordPress.org

Support

Support » How-To and Troubleshooting » [Resolved] Home page is broken, rest of blog is fine

[Resolved] Home page is broken, rest of blog is fine

  • toddklein
    Member

    @toddklein

    I seem to have broken my home page. First, here’s the page in question:

    http://kleinletters.com/Blog/

    The error message I get when accessing it is:

    Fatal error: Unknown: Cannot use output buffering in output buffering display handlers in Unknown on line 0

    Other pages and all blog entries seem fine.

    Though I am not a code person, I was fiddling with the Theme code in Editor, trying to change some colors when this happened, but I have done the following:

    Tried other themes, same error message.

    Deleted the theme I was using, Twenty Twelve, and reinstalling it. One thing I’ve noticed is that some of the changes I made such as background color have remained despite that. Is there a preferences file or cache somewhere that I can reset?

    Disabled all plugins, same error message.

    Contacted my web host, who said the problem seems to be in the WordPress files, they couldn’t help me.

    Thanks for any advice!

    Todd

Viewing 1 replies (of 1 total)
  • toddklein
    Member

    @toddklein

    No advice here, and I just finally fixed this myself. Here’s how. Disabling all my plugins didn’t help, so I decided to delete recent ones completely, leaving only askimet, jetpack and captcha. One plugin, WP Super Cache would not delete, so I used FTP to go to the plugins folder on my site and delete it there. That solved the problem!

Viewing 1 replies (of 1 total)
  • The topic ‘[Resolved] Home page is broken, rest of blog is fine’ is closed to new replies.