WordPress.org

Support

Support » Plugins and Hacks » highslide problem with permalinks

highslide problem with permalinks

  • Hey guys!

    I just installed highslide in my page, it works fine on the index, but if I select one of my posts, it just won’t work, I use permalink:

    /%category%/%postname%/

    Earlier today I tried to figure out why, but the code was exactly the same, so I tried to change my permalink to the default, and I discovered for my surprise that the some code would work like that!

    My .htaccess file is like that:

    <IfModule mod_rewrite.c>
    RewriteEngine On
    RewriteBase /final/
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
    RewriteRule . /final/index.php [L]
    </IfModule>

    And the code I’m trying to run is this:

    <div class="mceTemp">
    <dl id="attachment_29" class="wp-caption alignnone" style="width: 242px;">
    <dt class="wp-caption-dt"><a class="highslide" href="wp-content/uploads/2008/11/iloveyouphillipmorris_f_1.jpg"><img class="size-medium wp-image-29" title="Foto oficial de I Love You Phillip Morris" src="wp-content/uploads/2008/11/iloveyouphillipmorris_f_1-232x300.jpg" alt="Foto oficial de I Love You Phillip Morris" width="232" height="300" /></a></dt>
    </dl>
    </div>

    The thing is, I wish I could keep my actual permalink, but I’ve been searching around and i haven’t found an answer for this problem.

    Does any one have any idea?

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • Hey Joe,

    I am running highslide with nextgen and can’t get it to work with anything but the default permalink option. Did you have any luck sorting this out? Any ideas?

    Joe

    Hej,

    I just had to change the hs.graphicsDir var in the highslide.config.js file.

    hever

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • The topic ‘highslide problem with permalinks’ is closed to new replies.
Skip to toolbar