Support » Plugin: Ultimate Addons for Beaver Builder - Lite » High CPU usage in admin page

  • Resolved cmelero

    (@cmelero)


    Hi

    This query

    SELECT count(*)
    FROM wp.._posts wpp
    INNER JOIN wp.._postmeta wppm
    WHERE wpp.ID = wppm.post_id
    AND wpp.post_status = ‘publish’
    AND wppm.meta_key = ‘_fl_builder_data’
    AND ( wppm.meta_value LIKE ‘%uabb-advanced-menu%’
    OR wppm.meta_value LIKE ‘%flip-box%’
    OR wppm.meta_value LIKE ‘%info-list%’
    OR wppm.meta_value LIKE ‘%info-table%’
    OR wppm.meta_value LIKE ‘%ribbon%’
    OR wppm.meta_value LIKE ‘%slide-box%’
    OR wppm.meta_value LIKE ‘%uabb-button%’
    OR wppm.meta_value LIKE ‘%spacer-gap%’
    OR wppm.meta_value LIKE ‘%image-separator%’
    OR wppm.meta_value LIKE ‘%uabb-separator%’
    OR wppm.meta_value LIKE ‘%image-icon%’
    OR wppm.meta_value LIKE ‘%uabb-heading%’)
    LIMIT 5

    Invoqued from BB_Ultimate_Addon_Helper::show_rating_notice()
    Plugin: ultimate-addons-for-beaver-builder-lite

    is taking 17 secs to be executed in admin page.

    This has caused my site uses 4 times the max CPU time allowed by my hoster.

    When I use the admin page for anything, every clic takes more than 15 secs to respond and it’s causing high CPU load in servers.

    • This topic was modified 11 months, 3 weeks ago by cmelero.
    • This topic was modified 11 months, 3 weeks ago by cmelero.
Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • Plugin Author Brainstorm Force

    (@brainstormforce)

    Hello @cmelero

    Thank you for writing in. Unfortunately, we were not able to reproduce this on our website. Please see this video: https://share.getcloudapp.com/P8uEy0oq

    Perhaps, could you share more details? Maybe a screen capture video? It would really help.

    Furthermore, if you open a support ticket from our website directly — we will be happy to connect you with one of our developers who can work with you directly on this: https://www.ultimatebeaver.com/support/free-support/

    Regards,
    Sujay

    Thread Starter cmelero

    (@cmelero)

    Thats the info reported by Query Monitor.

    The video or screen captures would just show all the admin pages taking 20 secs to load and Query Monitor reporting the info I have already sent. The queries take 0,0x secs except that one that takes 17 secs.

    I can’t help more because I have uninstalled the plugin, it was using 400% of max CPU time allowed by hoster.

    Regards,
    Carlos

    Plugin Author Brainstorm Force

    (@brainstormforce)

    Hello Carlos,

    We were able to reproduce the issue. The fix will be released in the next update. Thank you so much for reporting the issue and so sorry for the trouble.

    Regards,
    Sujay

    Thread Starter cmelero

    (@cmelero)

    Thank you for your support

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • The topic ‘High CPU usage in admin page’ is closed to new replies.