Support » Plugin: Table of Contents Plus » 'Hide' Link Not Working

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • Plugin Author Mike

    (@conjur3r)

    I use Bootstrap in most of my work so it’s not that. Got a link?

    You can see it here, though you’ll have to remove the display none on the link with Firebug or similar (I’ve hidden it while it is broken).

    Plugin Author Mike

    (@conjur3r)

    Ahh CKAN, I know it very well – we were trying to push to CKAN for an Australian government agency to house public datasets 🙂

    Anyway, I chased it down to one line, the line that includes jquery.dotdotdot-1.4.0-packed.js. If you remove it from Firebug, the TOC collapses and expands as expected.

    I looked a bit further and when dotdotdot is included, it changes jquery.html in that it returns not only the contents but also its selector. In my opinion, dotdotdot shouldn’t be changing default jquery APIs as it may cause conflicts/compatibility issues – see http://api.jquery.com/html/ So when TOC+ does a comparison, it’s trying to compare <a href="...">text</a> with text and obviously not matching.

    I’ve got no other suggestion except for trying the latest version of dotdotdot and if that doesn’t fix it then to replace it with similar server side options (eg word limits, the_excerpt()…)

    Ah, good call, updating dotdotdot did indeed fix this. Thanks.
    Quick suggestion, it’d be nice to a class on the container which changes when the list is hidden.

    Plugin Author Mike

    (@conjur3r)

    Nice suggestion, it’ll come.

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • The topic ‘'Hide' Link Not Working’ is closed to new replies.