Support » Plugin: Advanced Browser Check » Hide button doesn't work

Viewing 9 replies - 1 through 9 (of 9 total)
  • Plugin Author Mattias

    (@darkwhispering)

    is it not going away at all, or is it hiding but coming back on every page load?

    manoucho

    (@manoucho)

    It doesn’t go away at all, so bacically you can’t access the site 🙁

    Plugin Author Mattias

    (@darkwhispering)

    I’m sorry to say that I’m unable to replicate your issue on both Win XP with IE 8 and Win 7 with IE 8.

    The hide link/button works as expected for me.

    If you updated from and earlier version of the plugin, have you tried to empty the browsers cache?

    manoucho

    (@manoucho)

    Hi Mattias

    I will try tomorrow to empty the cache.

    Thanks for trying, and in a way it’s good news you could not replicate the issue!

    Manu

    manoucho

    (@manoucho)

    Hi Mattias

    Today I quickly showed my website to a friend who uses Safari 4 on MacOs, and we experienced the same problem: could not click the Hide button.

    It’s not a cache issue because she had never went on my website before…

    Any idea?

    Thanks!

    manoucho

    (@manoucho)

    Hi Mattias

    I can confirm that with every outdated browser I use (Safari, IE, etc.) the hide button won’t leave.

    When I click it, the url which was:
    http://emmanueltenenbaum.com

    becomes:
    http://emmanueltenenbaum.com/#

    and the pop-up stays.

    It is unfortunately a blocking issue, so I have to disable your plugin until I find a solution 🙁

    Any idea why I get this problem ?
    Thanks a lot!!!!!!
    Manu

    Plugin Author Mattias

    (@darkwhispering)

    Hmm, this is strange, I have no issues with this myself.

    But I will do some more testing and see if I can find any reason to this behavior.

    Plugin Author Mattias

    (@darkwhispering)

    Hi again,

    I have been testing and trying but I can’t replicate your error with the “hide” link not working as it should. I’m sorry to say I’m out of ideas here. 🙁

    Hi Mattias

    Thanks anyway, I have made a few updates on my website, I will test your new version and see if I still experience the issue

Viewing 9 replies - 1 through 9 (of 9 total)
  • The topic ‘Hide button doesn't work’ is closed to new replies.