• Resolved richardtoth

    (@richardtoth)


    Sziasztok!

    A Barion összekötést régebben megcsináltam, de rövidesen lekapcsoltam, mert nem volt stabil.
    Ma ismét nekifutottam. 100 forintos teszt vásárlások átmennek, nagyobb értékűeknél “Hiba a fizetés feldolgozásakor. Kérlek próbáld újra!” hibát kapok.
    A logba a lenti sor íródik be, ami arra utal, hogy túl kis összegű a vásárlás, de közben nem.
    Köszönöm a mielőbbi segítséget, üdv
    Richárd

    06-11-2020 @ 09:30:54 – PreparePayment failed. Errors array: [{“ErrorCode”:”FacilitatorDoesntHaveEnoughMoney”,”Title”:”The payment will not cover the corresponding fees!”,”Description”:”The maximum possible income from this payment will not cover the total amount of fees charged for this transaction.”}]

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • Plugin Author szelpe

    (@szelpe)

    Ez a hiba nem kapcsolódik ehhez a pluginhoz, a Barion ügyfélszolgálatát érdemes felkeresni, mitől látják úgy, hogy nincs elég pénzed.

    Thread Starter richardtoth

    (@richardtoth)

    Az ügyfélszolgálaton több mint 2 napja “operátorra vár” a jegy állapota. Ilyen béna és szar céget ritkán lehet látni, a pénzügyi szektorban pedig egyedülálló. 2 hétbe telt mire az elfogadóhelyet aktiválták, nem is értem kinek van ehhez türelme főleg úgy, hogy sem a support sem egyéb tekintetben nem nyújt semmi extrát. 2 perc alatt beüzemeltem egy Paylike fiókot, azonnal megy a fizetés fogadás. Üzenetemre 3 órán belül válaszoltak. – a popup form testreszabásával kapcsolatban.
    Péternek köszi a segitséget, üdv Richárd

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • The topic ‘“Hiba a fizetés feldolgozásakor” -FacilitatorDoesntHaveEnoughMoney’ is closed to new replies.