WordPress.org

Support

Support » Installation » Help with migration from blogger "bad request" on archive posts

Help with migration from blogger "bad request" on archive posts

  • sendaraven
    Member

    @sendaraven

    Hello
    I’ve recently migrated from Blogger using TSOHost and when I click on posts they show a “bad request” page. Does anyone know what I haven’t done or have done incorrectly? My site is http://www.sendaraven.com.

    I also added a plug in to direct traffic to the new site which doesn’t seem to be working and thought I had migrated properly so as not to lose any google search rankings but I think I may have lost these.

    If anyone can help it would be greatly appreciated.

    Best

    Peter

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • Chris Olbekson
    Level 12 Bug Squasher & Forum Moderator

    @c3mdigital

    There is an error in your permalink settings. Go to your admin -> Settings -> Permalinks.

    It looks like you have /%year%monthnum%/%postname%.html. It should be:

    /%year%/%monthnum%/%postname%.html

    Fixing this field and saving should fix your error.

    sendaraven
    Member

    @sendaraven

    Thanks so much Chris, works perfectly.

    Do you, or, does anyone know about google rankings and saving these? My old blogger site (www.sendaraven.blogspot.com) still appears in the rankings but the new WP site is nowhere?

    Thanks

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • The topic ‘Help with migration from blogger "bad request" on archive posts’ is closed to new replies.