WordPress.org

Support

Support » How-To and Troubleshooting » Tried to Move WordPress, Site Broken

Tried to Move WordPress, Site Broken

  • I seem to have completely screwed up my site, and I’m kind of freaking out. Here’s a rundown of what I did.

    1. I had a site running at mydomain.com, but I wanted to rebuild it. So I downloaded a new installation of WordPress at mydomain.com/test and built a new theme.
    2. I finished the new theme and was ready to move it to mydomain.com. I decided to leave everything in the subdomain for the move, so I followed these instructions.
    4. It worked fine. Mydomain.com was displaying the new site.
    5. Then, I stupidly decided that I wanted to rename the subdirectory from /test to /v2 (because I wanted a cleaner name and I wanted to leave /test open for testing rather than use it for my new site).
    6. Everything broke.
    7. I tried to change the subdirectory back to /test because the site was working with that, but everything is still broken. The theme doesn’t seem to be loading. My site is not displaying any styles. My media is gone. My plugins are gone.

    Is there any way to fix this? I’ve been working on this redesign for ages, and I’m desperate. Please, please help.

    This is my site.

    [No bumping – especially after just 1 hour! If it’s that urgent, consider hiring someone.]

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • You seem to be calling the theme from /test/assets/ is that right?

    Or should it be /wp-content/THEMENAME/ ??

    If you’ve corrupted all the entries in your database you’ll want to run some SEARCH and replace SQL .

    You’re right. It should be /wp-content/THEMENAME/. Where do I change this?

    Also, now I’m getting an error that says my .htaccess is not writable. Do you know how I can fix that?

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • The topic ‘Tried to Move WordPress, Site Broken’ is closed to new replies.
Skip to toolbar