WordPress.org

Support

Support » How-To and Troubleshooting » HELP – Permalink structure creates problem for Slideshow

HELP – Permalink structure creates problem for Slideshow

  • Hello!

    I am trying to integrate a Frontpage Slideshow from Joomlaworks on to my blog. I put the code in the main index template just above the posts:

    <?php include(“fpss/fpss.php”); ?>

    It works fine on the main page, but when I click on previous page or if I add the code on the single post template, then it looks all out of wack. It seems like it cannot recognize the player, but the links appear.

    You can view a picture of what it looks like here.

    It has something to do with the permalinks structure I think because when I tried to install in on a blog that still had the default permalink, I didn’t have any problems.

    The .htaccess file rewrite is probably what is causing the problem. I don’t know much about it and what exactly could be causing the problem. Does the rewrite rules affect Javascripts.

    Can anyone help?

    Thank you.

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • theapparatus

    @theapparatus

    Member

    Try using a full URL and not just the file name. Please remember that when you click through into your blog, teh url changes to reflect where you are within your blog.

    Yeah, I tried that but if I do that then I get errors and the slideshow doesn’t even show anymore.

    Plus I don’t think it’s a problem with finding the file. It’s finding the file ok and the links and everything, but for some reason it cannot put the player together.

    Any other ideas?

    Like I said I think it has to do with something getting in the way of the Javascript.

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • The topic ‘HELP – Permalink structure creates problem for Slideshow’ is closed to new replies.