Support » Fixing WordPress » help, page content not showing!

  • i create a page with a lot of picture.
    and in some point the page content is not
    showing.
    it only show the page title.
    but it shows up when i devide the page using
    page break.
    the page content is not missing, only not
    showing.
    any suggestions?
    is there any page restriction in wordpress?
    the page (both have the same content:
    with page break: http://hajime-no-ippo.info/
    characters-list/
    without page break: http://hajime-no-ippo.info/
    characters-list/boxer/
    thx before
    (sorry for my bad english)

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • http://hajime-no-ippo.info/characters-list/other-characters/
    is good, it shows all.
    Look at that and compare to characters-list/boxer/ and see what is not the same.
    You perhaps made a mistake with characters-list/boxer/

    i tried to copy all content to my other blog, and the same thing happened.

    is there a word/code restriction in wordpress page?

    and yes, the characters list is okay, because i use page break.

    is the issue happens because the page is too long?

    i try to use other themes, and disable plugins, but it s not working.

    and, i use hostgator, the php limit is 64mb, i don’t think that’s the issue.

    thx before.

    <?php wp_link_pages(array('before' => '<p><strong>'.__('Pages:', 'f2').'</strong> ', 'after' => '</p>', 'next_or_number' => 'number')); ?>

    That is not in your index.php (the default template)
    That may be the issue?

    so, what should i do?
    i tried to copy and paste the code to index.php in my root.
    but nothing happened.

    i also tried to copy and paste my page content to a post instead a page, it is also not showing.

    thx geezer,

    well, nothing is wrong with the post.
    i tried to copy it to my wordpress.com blog, and it shows.

    maybe it’s the problem with my hosting configuration, any idea?

    and it’s not the installation, i copy and paste it to my other blog using WordPress MU + Buddypress, and it also not showing.

    …. index.php in your root?
    You mean in the Theme (F2).
    Not the root.

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • The topic ‘help, page content not showing!’ is closed to new replies.