WordPress.org

Forums

Help!: My posts are fine, BUT my interface went.. (10 posts)

  1. itzabe
    Member
    Posted 10 years ago #

    Hey Guys,
    I want to say thanks in advance if somone is able to help me with this: I was simply trying to change a link on my page and kazaam I lost my interface and it morphed into this:
    Take a look:
    abegupta.com/wordpress
    How can I make it look "normal" again???

  2. moshu
    Member
    Posted 10 years ago #

    On a second thought: did you change anything in your Options > General? Like the WP address and the blog address? Check them anyway!

  3. itzabe
    Member
    Posted 10 years ago #

    In what file should I change that path?
    It won't let me login to check my settings. It just says: No input file specified.
    Thanks for your time!,
    Abe

  4. moshu
    Member
    Posted 10 years ago #

    So what exactly were you doing? Changing what link? and how? Could you be more specific?

  5. NuclearMoose
    Member
    Posted 10 years ago #

    Change that in wp-layout.css file and re-upload it to your web server.

  6. moshu
    Member
    Posted 10 years ago #

    NM, I found that wrong link in the index.php :) Did you mean that?
    But on the other hand that line comes from:
    @import url( <?php echo get_settings('siteurl'); ?>/wp-layout.css ); - that's why I asked about any possible modification in the addresses.

  7. itzabe
    Member
    Posted 10 years ago #

    Hey,
    Allright, So basically the old skin I was using was pretty basic and had room for a few links on the far right. My website isn't exactly too complex, but I wanted to allow visitors when viewing my blog to then be able to click a link on the side of the page to go to my pictures section and other sections. Well I went to OPTIONS, GENERAL and changed some of the links. But, I also acidentally changed a setting for base root (or something along those lines) and then when I reloaded the whole thing crashed.
    Why did I "acidentally" do this? Well basically for some reason the program was only allowing me to add links that began: http://www.abegupta.com/wordpress/LINK...I wanted to input links of the form: http://www.abegupta.com/LINK
    That's how I got the thing to be as it is now. I'm hoping it's a simple fix since a simple error brought me here, but then again that may be wishful thinking. Any help is greatly appreciated!

  8. itzabe
    Member
    Posted 10 years ago #

    Here's my index.php file:
    <?php
    require('../wp-config.php');
    require_once('auth.php');
    get_currentuserinfo();
    if (0 == $user_level) {
    $redirect_to = get_settings('siteurl') . '/wp-admin/profile.php';
    } else {
    $redirect_to = get_settings('siteurl') . '/wp-admin/post.php';
    }
    header ("Location: $redirect_to");
    ?>
    That's it. M, i'm not quite sure, what you got that.

  9. itzabe
    Member
    Posted 10 years ago #

    Okay sorry bout that.
    Well I cleaned up index.php and restored my interface, BUT wordpress still won't let me log in.
    What gives?? Grrr.

  10. James Huff
    Volunteer Moderator
    Posted 10 years ago #

    Or just trash the database and the files and reinstall everything (hope you have a backup).

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic

Tags

No tags yet.