WordPress.org

Forums

HELP just installed wordpress and it's not working 404 not found :( (10 posts)

  1. madesorgo
    Member
    Posted 3 years ago #

    Hi All,

    Recently I just signed up with an SEO company and they suggested I use WordPress instead of what I was using so I copied all my content from it, deleted it, installed word press to my ROOT directory and now when I access my web page at http://www.northshorepcsolutions.com I get good old 404 not found.

    Why isn't my domain recognizing the website? I thought it would automatically go to http://www.northshorepcsolutions.com/index.php??? I need help as I spent a LOT of money of SEO marketing which does me no good without a web page. I really hope I don't have to get involved with Joomla because it works when you install it to the root directory!

  2. ClaytonJames
    Member
    Posted 3 years ago #

    If it's installed in root, I would first ask whoever installed it for you why this url is appearing in your error messages: ipg.northshorepcsolution

    I need help as I spent a LOT of money of SEO marketing which does me no good without a web page. I really hope I don't have to get involved with Joomla because it works when you install it to the root directory!

    You need to be telling that to the folks who screwed your site up. No one here took your money and borked your site.

    Here's your login page. http://www.northshorepcsolutions.com/wp-login.php

    Your site is working now.

  3. madesorgo
    Member
    Posted 3 years ago #

    I have had a working website at http://www.northshorepcsolutions.com for over a year now and since I installed this it just doesn't work. It works with ipage.northshorepcsolutions.com.

    Is this an .htaccess issue? The link above just gave me an error trying to access it, 500. I have honestly never had so many issues. I can't afford anyone to rebuild my website so I need some answers. I'm sorry but I don't know what you are seeing. Yes the login page works but when you go to http://www.northshorepcsolutions.com it doesn't. I contacted iPage and they said it's an issue with WordPress installation so I get the same old same old it's your provider no it's WordPress crap. I appreciate the help but doesn't help me. I tried doing research but couldn't find a way to fix it. I thought messig with my .htaccess file would help but didn't.

  4. madesorgo
    Member
    Posted 3 years ago #

    I fixed the 500 issue, was a problem with .htaccess but still having the same problem. Website is still being accessed at ipage.northshorepcsolutions.com. Going to have to contact them why this is the case. Trying to fix it with a simple redirect that will fix that issue.

    My next problem, the Home link is now going to http://www.northshorepcsolutions.com and not ipage.northshorepcsolutions.com... The setup doesn't allow to change that it only allows www. so is there a work arround for right now to change where the "Home" link goes to?

  5. Dhikra
    Member
    Posted 3 years ago #

    I can see the website, and no 404 error, so I assume you fixed it.
    If not, please let us know.

  6. Dhikra
    Member
    Posted 3 years ago #

    I still cannot understand what you're trying to do.
    Do you want it to be at http://www.northshorepcsolutions.com or at ipage.northshorepcsolutions.com?

  7. madesorgo
    Member
    Posted 3 years ago #

    I want it to be at http://www.northshorepcsolutions.com and not from ipage.northshorepcsolutions.com.

    I honestly have no idea why it is showing up at ipage.northshorepcsolutions.com. I spend an hour already with customer support and they suggested I remove and re-install WordPress and I completely freaked out on them because this is their issue, all server side when my web address is apparently ipage.northshorepcsolutions.com. I'm about ready to get a new provider.

  8. Dhikra
    Member
    Posted 3 years ago #

    Try to have a look at Settings--->General and see what are your WordPress address and your Site address.

  9. madesorgo
    Member
    Posted 3 years ago #

    This is going to make a lot of people laugh who look at this post... and yes it was as simple as this. I have my computers security so locked down and what happened is that when I edited and removed my website it was still pre-cached and was trying to find my old website ALL DAY. So I rebooted from Windows into Mac OS X open up Safari and go to http://www.northshorepcsolutions.com and Voila... works like a charm ha... now I just need to fix the title showing up as a massive link :). Thanks for your help and patience!

  10. Dhikra
    Member
    Posted 3 years ago #

    Glad it's solved! ;)

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic

Tags

No tags yet.