WordPress.org

Forums

Help! Front Page All JUMBLED UP! (5 posts)

  1. crunchymom76
    Member
    Posted 8 years ago #

    It was perfect. WordPress has been working well for me. I'm brand new to this..

    Anyway, tonight I wrote a new post and when I uploaded it the front page looked jumbled. It was fine before and all the other pages are fine. I added something to the post using "HTML SOURCE" but went back and deleted it right away to see if it would work. It didn't. I even tried deleting the post.

    The other pages are perfect. Can someone tell me what to do to fix my front page? Thanks.

    http://www.janzeiger.com/blog/

  2. bmg1227
    Member
    Posted 8 years ago #

    I see this in your code, but there isn't a <ul> opening it up, as there is a </ul> closing.

    <script type="text/javascript" src="http://embed.technorati.com/embed/cnkuxb2yz9.js"></script>
    <a href="http://technorati.com/faves?add=http://janzeiger.com/blog"><img src="http://static.technorati.com/pix/fave/tech-fav-1.gif" alt="Add to Technorati Favorites" /></a>
    < /ul >

  3. crunchymom76
    Member
    Posted 8 years ago #

    Darn. I went in and tried putting a
    <ul> in and it didn't seem to work.

    What I don't get it that I only opened up the HTML editor for that ONE POST. ANd then I deleted it. I don't know how my whole front page could be messed up.

    Any other ideas on how to fix it? I'm at a loss here...

  4. crunchymom76
    Member
    Posted 8 years ago #

    any other ideas?

  5. KatGirl
    Member
    Posted 8 years ago #

    You have this after your closing </html> tag

    <!-- Suite101.com -->
    <div class='widget'>
    <a href= "http://www.suite101.com" alt="Suite101.com" class="widget"><img src= "http://www.suite101.com/graphics/gadget_logo.gif" class="widget"/></a>
    <a href= "http://www.suite101.com/freelance_writers/" class="widget">Become a freelance writer!</a><br />
    <h3 class="widget">Latest <a href= "http://childrenstv.suite101.com" class="widget">Children’s TV</a> Articles </h3>
    <script type="text/javascript" src= "http://suite101.com/rss/widget.js?topic=childrenstv&type=articles" type="text/javascript"></script>
    </div>
    <!-- Suite101.com -->
    <!-- Dynamic Page Served (once) in 1.476 seconds -->
    <!-- Cached page served by WP-Cache -->

    You need to move it so that it resides BEFORE the closing </html>

    Also you have a bunch of <strong> tags in use WITHOUT the closing tag </strong> ie:

    <div><strong /></div`>

    just to name a few. You'll need to clean them up.

    http://validator.w3.org/check?verbose=1&uri=http%3A%2F%2Fwww.janzeiger.com%2Fblog%2F

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic

Tags