WordPress.org

Support

[Resolved] HELP! "Font Plugin" not working properly

  • I have been using the “font plugin” created by PaweĊ‚ Misiurski for the last week and everything was great! Until today! When I click on font settings link an error pops up from the browser (both firefox and chrome) that states ‘An error has occurred and your plugin is not working. If you are working on a local server, make sure you have an internet connection.

    I have called hostgator but they advised the issue is not with them.

    If you have any advice, I am here! Thanks

    https://wordpress.org/plugins/font/

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • I have the same problem – any assistance would be greatly appreciated. My whole site is a mess because all my font settings have dissapeared.

    Plugin Author killerdeveloper

    @killerdeveloper

    Sorry for the problem. That was a silent error which was impacting random users, and it was fixed by hosting company now. Hope you’ll have fun with the plugin!

    Plugin Author killerdeveloper

    @killerdeveloper

    @workhardplayhard – is a temporary problem a reason to rate the plugin “1” instead of writing to support?

    Hello killerdeveloper, you are right! After investigating the issue further, I saw that the plugin was no longer working due to a compatibility issue. I apologize and will adjust the rating that was given. Thanks

    As promised killerdeveloper, rating updated

    5 starsGreat! By WorkHardPlayHard, August 9, 2014 for WP 3.9.2
    Initially “Font” plugin was great, until the plugin stop working and all changes were lost . After further investigation, I noticed that my wordpress version updated,therefore the Font plugin was no longer compatible with “Font”. After expressing my concern to the Developer, he quickly updated the plugin…. and now it’s working again perfectly.

    Again I apologize Pawal, and thanks for your immediate response.

    0 Comments

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • The topic ‘[Resolved] HELP! "Font Plugin" not working properly’ is closed to new replies.
Skip to toolbar