WordPress.org

Forums

User Submitted Posts
[resolved] Help! Can't see a posted image! (4 posts)

  1. Girls4Photos
    Member
    Posted 8 months ago #

    Hi, everytime a guest posts an image there are two main problems;

    1) Error pops up in the URL with no message shown. The page just stays still as it is without the Guest knowing did he/she actually sent the post or not. (But in fact it DOES send it)

    2) Most importantly, I can see the message the Guest has written but not the image! In my settings a person can't submit a post without an image, so he/she deffinately submitted one, but when I open it up to aprove it's just not there! It's not in the custom field either (custom field is blank). Am I doing something wrong? Please help me ASAP!

    https://wordpress.org/plugins/user-submitted-posts/

  2. Jeff Starr
    Member
    Plugin Author

    Posted 8 months ago #

    Hi, it sounds like maybe the uploads directory does not have the required permissions. I would investigate and go from there.

  3. Girls4Photos
    Member
    Posted 8 months ago #

    Hi Jeff, thank you for response! My dimensions were set 1500 by 1500 (too low) Now I've changed it to maximum of 9999 and it looks like it's working!

    But now there is a different problem. I cannot see how many images a person had added to the post. And, unlike in that video here http://www.youtube.com/watch?v=6bq_NBpYDlw even if the "Custom Fields" are marked, when I press "Update" the images are not on the post! I have to go through the long way of adding each image myself through "Add Media". But then again, if more than one post is pending, how will I know which image is attached to which post? Please help! ASAP!

  4. Jeff Starr
    Member
    Plugin Author

    Posted 8 months ago #

    "when I press "Update" the images are not on the post"

    Please read the documentation it's all explained there :)

Reply

You must log in to post.

About this Plugin

About this Topic

Tags