Unique Headers
headers displaying inconsistently (5 posts)

  1. trome
    Posted 1 year ago #

    Using Weaver II theme on website at http://www.safeharbourtherapy.com. Installed Unique Headers plugin last week.

    It is not displaying correct header images for categories.
    Example: http://safeharbourtherapy.com/topcis/cluster-headaches/
    This URL should display the same image as http://safeharbourtherapy.com/2014/02/12/research-series-verapamil-2/

    On some pages there is no header displaying.
    Example: http://safeharbourtherapy.com/2013/12/20/my-silent-secret-war/

    Tested on Firefox.

    Any ideas why this is happening or how to fix it?


  2. Ryan Hellyer
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    I can't really see anything which could be wrong from here.

    If you have a test site setup, perhaps send me login details for it so that I can have a poke around and see what is going on.


  3. scrambler
    Weaver contributor
    Posted 1 year ago #

    You should explain what you are trying to achieve.

    If you are trying to have a different header image on specific pages, Weaver has several mechanisms for that, so you may not need that plugin.

    On any given page, selecting a featured image that is as wide as the theme will automatically replace the header image for that page.

    If you want to select a different header image for specific page types, like certain category pages or other, you can use Weaver Filter box to do that as explained in the thread below.
    under Adding filters to change header image for different types of pages

  4. Ryan Hellyer
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Thanks for sending login details.

    If the Weaver theme is manipulating header images, then that might explain some weirdness.

    Having said that, the plugin appears to be working just fine. The post which you said doesn't show up a custom header does not have one set in the admin panel. The category is showing the one set in the admin panel and so are the posts which do have header images set.

  5. trome
    Posted 1 year ago #

    That's part of the problem. I will set the image and save it. Then when I go back to that file, there is no image set. Some of the pages just aren't saving my settings and I can't figure out why.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

  • Unique Headers
  • Frequently Asked Questions
  • Support Threads
  • Reviews

About this Topic