Support » Plugin: WP Hide & Security Enhancer » headers already sent messages upon activation

  • isabelk2j

    (@isabelk2j)


    Good Day,
    I’m a big fan of this plugin and i have used it on so many website and it works fine. I just completed a project and i wanted to add the plugin to no my ninja thingy and i got this: The plugin generated 182 characters of unexpected output during activation. If you notice “headers already sent” messages, problems with syndication feeds or other issues, try deactivating or removing this plugin.

    I dont get such before… is the wp activation hook having some strange code in it now?

    And another thing i noticed lately is that Builtwith.com, whatwpthemeisthat.com and wpthemedetector.com can see that i run wordpress and show the list of plugins (like Js composer, contact form 7, ultimate and so on), which wasn’t so before… Noticed that on the last two websites i delivered and it saddens my heart.

    Any help on this two issue?

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • isabelk2j

    (@isabelk2j)

    And YES, i get a lot of 500 Internal Errors too… Just got one with the website i’m working on now… had delete the plugin to get website back.

    I always add a Expire header .htacess snippet into my .htaccess file to optimize my website and boom your all will go 500 if your plugin is activated. i feel this issue has somethig to do with whatever your plugin is sending upon activation…. only God knows what. This plugin has been working great over time (since i have been using it and i have my settings already which make all my website appear as a ASP, sometimes PHP7 website but now!! The WordPress is written Boldly to my face with lots of exclamations (exclamations i mean all the plugin installed, including my own plugin i created to ease my freelance life when it comes to wordpress )

    what could be wrong?

    Plugin Author tdgu

    (@tdgu)

    Hi
    Many things can go wrong. Regarding the “headers already sent” messages, probably there’s an error or notice produced by another code, can you check the server error logs? Let me know about that for now.

    Thanks

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • The topic ‘headers already sent messages upon activation’ is closed to new replies.