WordPress.org

Support

Support » Themes and Templates » header problems

header problems

  • I looked at the page that tells me how to add a banner to the header, and did it.

    So instead of `#header {
    background: url(“<?php bloginfo(‘stylesheet_directory’); ?>/images/wc_header.jpg”)
    no-repeat bottom center; }
    #headerimg {
    margin: 7px 9px 0;
    height: 192px;
    width: 740px; }`

    
    I have #header {
            background: url(\"<?php bloginfo('stylesheet_directory'); ?>http://i7.photobucket.com/albums/y256/LOST_IN_PA/airplane3-5.jpg\")no-repeat bottom center;
            }
    #headerimg  {
      margin: 7px 9px 0;
      height: 192px;
      width: 740px; }
    

    yet nothing as changed. Whats wrong?

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • Try doing this:

    #header {
            background: url(http://i7.photobucket.com/albums/y256/LOST_IN_PA/airplane3-5.jpg) no-repeat bottom center;
            }

    Your image is stored on photobucket and not in your theme folder, so you don’t need to add the <?php bloginfo('stylesheet_directory'); ?> bit.

    Side question: Will photobucket allow hot-linking like that?

    Is there any reason not to store it on the hosting machine? Surely that would load quicker than an image on photobucket?

    I uploaded the image to my site, and put that in, but it still won’t work.

    I have #header {
    background: url(\“<?php bloginfo(‘stylesheet_directory’); ?>http://i7.photobucket.com/

    You appear to have added a \ in there. Could that be upsetting it?

    (the silly forum software here probably added that \ in front of the double-quotes.
    Reported bug)

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • The topic ‘header problems’ is closed to new replies.
Skip to toolbar