WordPress.org

Support

Support » How-To and Troubleshooting » [Resolved] Header missing on posts

[Resolved] Header missing on posts

  • Hi, The header image disappeared from the posts but it’s still on the pages. Where do I fix this; on the Floristica theme’s template or the stylesheet? I’d appreciate the help answering this.
    Thanks.

Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)
  • A link to your site would help us help you.

    I resolved it.

    Hmmm…I wish you had posted *how* it was resolved…because I have run across the same issue. The header image doesn’t show up on posts, but does on pages.

    I only have my site locally hosted on my laptop during development, so can’t give a URL.

    Anyone?

    Could someone tell us how to fix it, please?
    It works if comments are on, but fails to work once they are off for a post.

    I appreciate your help 🙂

    Chris

    Compare page.php with index.php or home.php one of the last two is producing your blogview and they should have <?php get_header(); ?> in the first line.
    You find these templates in your theme folder.
    Chriss_ffm: would not know why comment influence this unless you have a special template for a post with comments.

    “I resolved it.”

    Grrrrrr! I hate when people do that. Annoying!

    Anyone fix this? got same problem on post pages only.

    @johnegg
    start a new thread, and describe your problem in more detail.
    with a link to the problem site?

Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)
  • The topic ‘[Resolved] Header missing on posts’ is closed to new replies.
Skip to toolbar