WordPress.org

Support

Support » How-To and Troubleshooting » Header IMG not appearing on PC

Header IMG not appearing on PC

Viewing 9 replies - 1 through 9 (of 9 total)
  • Header appears fine for me on my PC using Firefox 7.0.1, Opera 11.52, and IE*.

    Thank you! Must be my PC then…weird. Maybe I have to delete my cache.

    Probably. Clear your cache, close your browser, and clear any cache you might be using on your site.

    Re-open your browser and lemme know.

    you saw the “wireless on water” img, correct? I will ..thanks!

    Yes sir… with the little trademark and limited liability corporation acronyms.

    thanks! still not working on my PC. cleared out cache..just weird. i’ll figure it out eventually.

    Which browser and version?

    Here is your problem

    <h1><a href=<//66.147.244.58/~wireley3/wp-content/uploads/2011/11/themes/blue-clean/img/header.png></a></h1>

    it should be

    <h1><a href="http://66.147.244.58/~wireley3/wp-content/uploads/2011/11/themes/blue-clean/img/header.png"></a></h1>

    Also not sure why this page is using xhtml 1.0 strict … html would be fine

    @josh. I updated to IE 9 last night. I was able to delete my cache and the logo now appears!

    Also, @extravaganzasd – thanks! i had a feeling there was something off on the link to the header img. I corrected the link as well. Everything is working find now and logo is appearing on IE, Safari and Firefox.

    Thank you both!

Viewing 9 replies - 1 through 9 (of 9 total)
  • The topic ‘Header IMG not appearing on PC’ is closed to new replies.