WordPress.org

Support

Support » How-To and Troubleshooting » Header Image won't load in Internet Explorer

Header Image won't load in Internet Explorer

  • My website works and looks perfect in FireFox and in Safari but, doesn’t work properly in Internet Explorer. The header image on my website won’t load properly, menu bar is gone and alignment off.

    I know there are other Forum for the same problem but, I tried a lot of the other recommendations and they didn’t work for my blog. I at least need the header image to show.

    Any suggestions? Website is http://thecoolshhh.com/

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • Try adding float: left; and width: 100%; on div#header.

    <div align="center"><script type="text/javascript"><!--
    
    google_ad_client = "ca-pub-8917263531341160";
    
    /* ad number 1 */
    
    google_ad_slot = "4040604599";
    
    google_ad_width = 728;
    
    google_ad_height = 90;
    
    //-->
    
    </script>
    
    <script type="text/javascript"
    
    src="http://pagead2.googlesyndication.com/pagead/show_ads.js">
    
    </script></div>

    That is outside of the HTML tags, is there any specific reason for this?

    No there’s not any speciic reason for it. I know nothing about building a website so if somethings out of place, it’s because I don’t have any expertise in this at all.

    I’m not sure what “float: left; and width: 100%; on div#header” means. Should I copy and past that in the header.php?

    I also removed my ads and that didn’t fix the problem so I don’t belive it’s ad related…

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • The topic ‘Header Image won't load in Internet Explorer’ is closed to new replies.
Skip to toolbar