WordPress.org

Support

Support » How-To and Troubleshooting » header image is hit or miss on whether it displays?

header image is hit or miss on whether it displays?

  • brahac6
    Member

    @brahac6

    For some reason the images, both in menu designs, headers, etc. And just plain pictures don’t show up on my site once I upload it.

    The site works fine on the local directory and I have put in all the image names in a relalitve form (ie. /images/example.jpg or ../images/example.jpg rather than full addresses)

    Using IE 7.
    if i go to my site http://www.utahlendingsource.com, the header image does not load

    if i go to my domain http://brahac6.freehostia.com the header image DOES display properly.

    Using Firefox
    if i go to my site http://www.utahlendingsource.com, the header image does not load

    if i go to my domain http://brahac6.freehostia.com the header image DOES display properly.

    THEN, if I go back to http://www.utahlendingsource.com after I view the page at the brahac6/freehostia address, the image is displayed.

    I contacted customer support at FreeHostia, and they told me it is a script issue.

    WHy does it only work property when i type in brahac6 address and not my domain?

Viewing 1 replies (of 1 total)
  • brahac6
    Member

    @brahac6

    p.s. after I uploaded and installed wordpress/theme, the only change I made was to replace the mainpic.jpg which was the name of the header image.

Viewing 1 replies (of 1 total)
  • The topic ‘header image is hit or miss on whether it displays?’ is closed to new replies.