Support » Fixing WordPress » Header and thumbnails not showing since updating my Firefox

  • Hello
    This is my 1st post here at the forum.

    I am experiencing problems with my WordPress blog, since updating my Firefox to the newest version.
    After the update, my webpage-header (logo) no longer appears, neither does my blog-entries thumbnails.

    My site is: http://www.anders-bisgaard.dk

    This is the code which used to bring up my thumbnails, floating to the left of the blog-entries (blog.php):

    <?php if (have_posts()) : ?>
    		<?php while (have_posts()) : the_post(); ?>
    			<div <?php post_class(); ?> id="post-<?php the_ID(); ?>">
    				<div class="content">
    					<h2><a href="<?php the_permalink() ?>" rel="bookmark" title="Gå til indlægget: <?php the_title_attribute(); ?>"><?php the_title(); ?></a></h2>
    					<div class="entry">
    							<strong><?php $Thumbnail = get_post_meta($post->ID, 'Thumbnail', $single = true); ?>
    							<?php if($Thumbnail !== '') { ?></strong>
    
    							<!-- Any special styling you might have for posts with thumbnails... -->
    
    							<a href="<?php the_permalink() ?>"<img src="<?php echo $Thumbnail;?>"style="float:left;margin:0 10px 0 0;" /> </a>
    
    							<?php } ?>

    And this the header (which is the standard header-code for my theme, “Modularity Lite”): (header.php)

    <?php if ( get_theme_mod( 'header_image' ) ) : ?>
    	<div id="header-image">
    	<a href="<?php echo home_url( '/' ); ?>"
    	<img src="<?php header_image() ?>" width="950" height="200" alt="" />
    	</a>
    	</div>
    	<?php endif; ?>

    I hope someone out there might know what i can do, as i really don’t have much experience with browser-related code-issues whatsoever.

    Cheers!
    Anders

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • Moderator Kathryn

    (@zoonini)

    Automattic Happiness Engineer

    You have some validation errors with respect to your images. Perhaps FF4 is more sensitive to that. Try fixing them and see if your problems go away:

    http://validator.w3.org/check?verbose=1&uri=http%3A%2F%2Fanders-bisgaard.dk%2F

    Thank you!
    That was precisely the case here 🙂
    Thank you for your quick response, very much appreciated, everything seems to be working now 🙂

    All i get when it comes to errors now, is following

    "Line 429, Column 6: end tag for element "div" which is not open
    </div>"

    Don’t think this is important anyhow ?

    Moderator Kathryn

    (@zoonini)

    Automattic Happiness Engineer

    Glad to hear that fixing the image tag errors solved the Firefox issue!

    In terms of your <div> error – it’s always best to try to solve these types of validation issues, as they can cause unexpected display issues in some browsers.

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • The topic ‘Header and thumbnails not showing since updating my Firefox’ is closed to new replies.