WordPress.org

Forums

having trouble uninstalling (8 posts)

  1. dalgeo
    Member
    Posted 6 years ago #

    Hi guys,

    I'm trying to re-install WP but first I have to get rid of my old installation. The only problem is, I've already deleted the database via control panel > MYSQL Admin in 1&1. (this seems to solve the problem for all similar threads). I don't know what else to do.

    Please help

  2. dalgeo
    Member
    Posted 6 years ago #

    I forgot to mention, I removed everything WP from the server, and upon re-upload/install I get the message that famous blank page message that my old installation is still active.

  3. Ellen Finkelstein
    Member
    Posted 5 years ago #

    I'm having the same problem. My installation worked for a few minutes, but when I tried to make a change, it stopped working. I've deleted all the files, and recopied them to my server, but can't install because it tells me I've already installed. But I can't work with it; going to wp-admin tells me file not found.

    So, how do I uninstall? I'd rather not delete the database and create a new one.
    Thanks,
    Ellen

  4. Ellen Finkelstein
    Member
    Posted 5 years ago #

    To follow up, when I type in http://www.ellenfinkelstein.com/acadblog/wordpress/wp-admin, I see the following in my browser's address window:

    http://www.ellenfinkelstein.com/acadblog/wp-login.php?redirect_to=http%3A%2F%2Fwww.ellenfinkelstein.com%2Facadblog%2Fwordpress%2Fwp-admin%2F

    The main window says:
    Not Found
    The requested URL /acadblog/wp-login.php was not found on this server.

    Notice that it seems to think that the requested URL didn't have the wordpress folder in it, but I did include that folder. The wordpress folder definitely exists.

    Thanks,
    Ellen

  5. CCrest
    Member
    Posted 5 years ago #

    What kind of installation did you do originally? Automatic through your host or a manual install?

  6. Ellen Finkelstein
    Member
    Posted 5 years ago #

    A manual install. My host doesn't offer an automatic installation. Funny thing is, that I successfully installed another blog on my site and did this one the same way, or so I thought. It has a separate database and directory. It installed OK at first, but then I went through the steps of giving WordPress its own directory while leaving the blog in a higher one. Worked for the other blog but it broke this one.

  7. Kailash
    Member
    Posted 5 years ago #

    If you are getting blank page then it could be memory problem. Add following code in your wp-config.php to raise memory limit:

    define('WP_MEMORY_LIMIT', '64M');

  8. Ellen Finkelstein
    Member
    Posted 5 years ago #

    Well, that's not what I'm getting. I was getting a Page Not Found and still get that if I type in http://www.ellenfinkelstein.com/acadblog/wordpress/wp-login.

    When I type in http://www.ellenfinkelstein.com/acadblog, the page shows Index of acadblog, but no listing. (My site is set up not to show the contents of directories.)

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic