WordPress.org

Support

Support » Plugins and Hacks » Having problems connecting

Having problems connecting

  • I have installed the mod in phpbb3 using automod. In WordPress when I click on Connect I am given the following error:

    The server returned the following information:
    WP-United caught an error: /w/wp-admin/admin-ajax.php returned: Internal Server Error
    The page output was:
    [nothing is here]

    Here is the information given from the Get Help page:

    [b]WP-United Version[/b] : 0.9.2.4-r0
    [b]WordPress Version[/b] : 3.5.1
    [b]PHP Version[/b] : 5.3.5
    [b]WP-United enabled?[/b] : No
    [b]WordPress Home URL[/b] : http://san.net/
    [b]WordPress Base URL[/b] : http://san.net/it/
    [b]WordPress Plugin URL[/b] : http://san.net/it/ised/all/ele/
    [b]phpBB URL[/b] : Unknown
    [b]Plugin Path[/b] : /ments/www/are/san.net/hidden/it/ised/all/ele/
    [b]WordPress Path[/b] : /ments/www/are/san.net/hidden/it/
    [b]phpBB Path[/b] : /ments/www/are/san.net/hidden/for/
    [b]Active plugins[/b] : adminimize/adminimize.php, advanced-access-manager/mvb_wp_access.php, akismet/akismet.php, author-avatars/author-avatars.php, bbpress/bbpress.php, bp-activity-comment-notifier/ac-notify.php, bp-labs/bp-labs.php, buddypress-activity-plus/bpfb.php, buddypress-activity-stream-bump-to-top/bp-activity-bump-loader.php, buddypress-block-activity-stream-types/bp-activity-block-loader.php, buddypress-member-profile-stats/bp-member-profile-stats-loader.php, buddypress-notifications-manager/loader.php, buddypress-pending-activations/bp-pending-activations-loader.php, buddypress-sitewide-activity-widget/bp-sitewide-activity.php, buddypress/bp-loader.php, custom-2ezclan.php, custom-registration-link/custom-registration-link.php, facebook/facebook.php, juiz-smart-mobile-admin/juiz-smart-mobile-admin.php, mail-from/mail-from.php, members/members.php, nextend-facebook-connect/nextend-facebook-connect.php, oembed-for-buddypress/bp-oembed-loader.php, sweetcaptcha-revolutionary-free-captcha-service/sweetcaptcha.php, the-events-calendar/the-events-calendar.php, uber-login-logo/uber-login-logo.php, welcome-pack/welcome-pack.php, wordpress-seo/wp-seo.php, wp-jplayer/wp-jplayer.php, wp-jquery-lightbox/wp-jquery-lightbox.php, wp-united/wp-united.php, youtube-feeder/youtube-feeder.php
    [b]Current theme[/b] : 2ez Clan Winter 2012
    [b]Allocated memory[/b] : 64556.920077973M
    [b]Memory limit[/b] : 256M
    [b]Locale[/b] : en_US
    [b]integrateLogin[/b] : 0
    [b]showHdrFtr[/b] : NONE
    [b]wpSimpleHdr[/b] : 1
    [b]dtdSwitch[/b] : 0
    [b]phpbbCensor[/b] : 1
    [b]wpPageName[/b] : page.php
    [b]phpbbPadding[/b] : 6-12-6-12
    [b]xposting[/b] : 0
    [b]phpbbSmilies[/b] : 0
    [b]avatarsync[/b] : 1
    [b]integcreatewp[/b] : 1
    [b]integcreatephpbb[/b] : 1
    [b]xpostautolink[/b] : 0
    [b]xpostspam[/b] : all
    [b]xpostforce[/b] : -1
    [b]xposttype[/b] : excerpt
    [b]xpostprefix[/b] : [BLOG]
    [b]cssMagic[/b] : 1
    [b]templateVoodoo[/b] : 1
    [b]useForumPage[/b] : 1

    Any help would be greatly appreciated. Thanks in advance!

    http://wordpress.org/extend/plugins/wp-united/

Viewing 1 replies (of 1 total)
Viewing 1 replies (of 1 total)
  • The topic ‘Having problems connecting’ is closed to new replies.