Support » Plugin: Multiple Roles » Having an issue when adding new users

  • Resolved cleewp

    (@cleewp)


    When I have Multiple Rolse activated and add a new user I get the following error

    Notice: Undefined index: in /home/content/p3pnexwpnas10_data01/13/2769813/html/wp-content/mu-plugins/gd-system-plugin/includes/log/components/class-user.php on line 188 Warning: Cannot modify header information – headers already sent by (output started at /home/content/p3pnexwpnas10_data01/13/2769813/html/wp-content/mu-plugins/gd-system-plugin/includes/log/components/class-user.php:188) in /home/content/p3pnexwpnas10_data01/13/2769813/html/wp-includes/pluggable.php on line 1174

    However, if I disable the plugin, then new users are added just fine.

    I am using the latest update (Version 1.1.1).

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • Plugin Author Florian TIAR

    (@mista-flo)

    Hi,

    Thanks for your message.

    À PHP notice is not really an error, it doesn’t break or stop code execution and your notice come from a mu plugins which is not related to my plugin. You can simply set WP_DEBUG constant to false if you are in a production environment.

    So if you still have a wrong behavior with the plugin, please describe exactly the process, what was the unexpected behavior, your WordPress version, and all plugins installed on your website. Thank you

    Thanks for the reply, apparently there was a plug in in the MU folder that wasn’t playing nice. We have since moved the site and the warning no longer appears.

    Thank you for your help.

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • The topic ‘Having an issue when adding new users’ is closed to new replies.