Support » Fixing WordPress » Having Trouble Using Permalinks?

  • Resolved arbak3

    (@arbak3)


    I just started my blog a few days ago and im just working on making it SEO friendly and making sure everything is perfect before i start posting more articles.

    I’ve decided to use Permalinks to make my URLs better. So basically I went to settings – permalinks – Custom Structure – I put in /%category%/%postname%/

    However now when I go to my blog and click on the links it says page not found. And its not just with the existing pages/posts. Iv tried making new posts and It still gives me the error.

    Can anyone tell me what I did wrong or what i need to do in order to fix this problem. Thank you =]

    My Blog URL is http://www.TheFitnessSource.net

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • moshu

    (@moshu)

    See the troubleshooting section: Using_Permalinks

    arbak3

    (@arbak3)

    I did look at that page already, i’m using godaddy and for some reason the .htaccess is not there. I tried creating it myself like that page said but nothing really happened. Any specific advise please…

    moshu

    (@moshu)

    Normally there is no .htaccess file in any installation. The blogger has to create it if needed.
    On the other hand: by default the ftp clients don’t usually show the .htaccess file – you need to select the option “Show hidden files”.

    Godaddy. Are you on a Linux or Windows package?

    arbak3

    (@arbak3)

    I’m using Linux.

    arbak3

    (@arbak3)

    The problem seemed to fix itself lol =] strange but it just started working. Thanks moshu for the help =]

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • The topic ‘Having Trouble Using Permalinks?’ is closed to new replies.