WordPress.org

Forums

Have I lost everything? Can someone please help! (2 posts)

  1. debiclark
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hiya.
    I'm not sure if you are the people I can get help from but I don't know who else to email. I have a really really bad problem, well it is to me anyway, after hours and hours of work.

    I've been working on my WordPress blog for 3 days now. I installed code into my domain config file over at my hosting account, which enables me to upload multiple sites. I have 4 minisites uploaded as well as my main blog:

    http://readithere.info/wordpress

    I've been working on uploading articles there, i think I have 5 up in total, exactly as I want them. Then I went to upload another minisite just about an hour ago, and that's where things started to go horribly wrong. It seems I've lost everything I've been working on, I'm going absolutely spare!!

    I've tried to put it right whatever it is, but now I can't even get into my WordPress admin. I logged out, frantically hoping it might refresh or something. but it hasn't and now I can't access anything! Even when I type my URL in to the top bar I'm Just getting a blank page, can't access my minisites either!

    Could someone please get back to me asap. If you can't sort it out maybe you could tell me where I can get help.

    Hope to hear soon.

  2. http://readithere.info/wordpress is a blank white screen which implies a PHP error (or you're missing your theme).

    1) Are you SURE you're using Multisite? Are these mini sites sub sites or separate WP installs?

    2) Go into the Database and check that all your posts are there. If they are, you can always save things :)

    3) In the DB, verify what your theme is set to and that you have it installed.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic

Tags

No tags yet.