WordPress.org

Forums

[resolved] Has Someone Hacked Me? (6 posts)

  1. dvent
    Member
    Posted 6 years ago #

    Hi All,

    My site can be found here: http://www.unwindbeauty.co.uk/

    The theme (Bueno) does not seem to be working. It was working until today and I have made no changes.

    Can anyone suggest what is wrong? :(

    Thanks
    dvent

  2. Kargo
    Member
    Posted 6 years ago #

    Your source code looks clean to me. My site was hacked 6 times last week and the first thing I noticed was a malicious script running before the <body> tag. Yours doesnt have anything like that as far as I can see. It could possibly be your server is experiencing temporary problems.

  3. dvent
    Member
    Posted 6 years ago #

    if I install another theme, that one works. NOO!

  4. Mark Ratledge
    Forum Moderator
    Posted 6 years ago #

    If you did look in source and checked out the style sheets, you would see that one of the style sheets is actually an html document:

    http://www.thewebgents.co.uk/wp-content/themes/bueno/style.css

    How did you do that? Rename your index to .css, like a style sheet?

  5. dvent
    Member
    Posted 6 years ago #

    this is a theme i obtained from here: http://www.woothemes.com/2009/11/bueno/

    it contains style.css as standard?

    songdogtech, are you saying i do need to change something?

  6. dvent
    Member
    Posted 6 years ago #

    the issue was in my header.php. now sorted.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic

Tags

No tags yet.