Support » How-To and Troubleshooting » hard return or marge problem

hard return or marge problem

  • supervinnie40


    i’m not really sure what the version is of my wordpress.
    but my question is probably not related to the version.

    if i want to type a new post, i have 2 ways of jumping to a new line.
    either use [enter] to go down 2 lines, or [shift+enter] to go down 1 line.
    i don’t want that… i want to use [enter] to go down just 1 line, and forget all about [shift+enter].

    could somebody tell me how i fix this strange build-in fault?
    because it is soooo annoying.

    thanx in advance for any help.

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • esmi


    Forum Moderator

    Are you trying to create a new line or a new paragraph?



    well it’s just as typing in the ” reply” box as i’m doing now.
    as soon as i’m done with 1 sentence, i press [enter] to go down 1 line to start te next one.

    if i want to start a new alinea (like i just did) then i press [enter] twice.

    in my wordpress, when i’m typing a new article, the cursor goes down 2 lines when i press [enter].

    like this.

    but if want to go down 1 line, then i need to press [shift+enter].
    like this….

    i don’t want the whole [enter] and [shift+enter] shit…
    i just want to go down 1 line when pressing [enter].
    i don’t even understand why they even made it like this, it’s stupid.

    (i hope you kinda got the answer you where looking for 😛 ).



    Forum Moderator

    That’s not WordPress – although it could be a side effect of a plugin that you’re running. Try deactivating all plugins to see if this resolves the problem. If this works, re-activate the plugins one by one until you find the problematic plugin(s).



    i followed your advice, and deactivated both plug-ins (only use 2).
    i even changed the skin just to make sure.
    no difference….
    it’s the ” new post” box where i can type my new articles that gives me this problem, i have not yet tried the commentbox, mainly because i turned it off in my blog.

    it’s very annoying, it’s not the plug-ins, or with either one of them active, and it’s not the skin or something.
    my version is the newest version.

    tomorrow (it’s almost 1 at night here) i’m gonna try to install the same wordpress on another webadres which has no wordpress yet and never has before.
    but i really don’t like it….

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • The topic ‘hard return or marge problem’ is closed to new replies.