Support » Plugin: FAQ Schema Markup - FAQ Structured Data » Half working, but fixed…

  • Resolved asd123

    (@sanyi88)


    Hello!

    I don’t need any help, to solve my problems, because i solved all of what i have found!
    The owner doesn’t support this plugin, not replying for the tickets…

    This plugin is not well tested and I spent hours to make it work like it should be…
    With just installing it, it’s only capable of adding FAQs to the posts. If you edit the wp-content/plugins/faq-schema-markup-faq-structured-data/schema-for-faqs.php in line 72 and change this
    'post',
    to:
    $post_type,
    and it will appear on the pages as well.

    If you work with not english language, like hunagrian or other utf8 related stuff, you need to modify replace this:
    $script_string = json_encode($scrdata);
    to this:
    $script_string = json_encode($scrdata, JSON_UNESCAPED_UNICODE);
    in line 47 and this:
    $ques_ans_string=json_encode($ques_ans_data);
    to this:
    $ques_ans_string=json_encode($ques_ans_data, JSON_UNESCAPED_UNICODE);
    in line 171.

    To prevent Google errors, you need to modify at line 45-50 from this:

                        $script_string = json_encode($scrdata, JSON_UNESCAPED_UNICODE);
                        ?>
    
                        <script type="application/ld+json">{"@context":"https://schema.org","@type":"FAQPage","mainEntity":<?php echo $script_string; ?>}</script>
    
                        <?php

    to this:

                    if(!empty($scrdata))
                    {
                        $script_string = json_encode($scrdata, JSON_UNESCAPED_UNICODE);
                        ?>
    
                        <script type="application/ld+json">{"@context":"https://schema.org","@type":"FAQPage","mainEntity":<?php echo $script_string; ?>}</script>
    
                        <?php
                    }

    And last of all, this code quality is not the best… Checking for post type 2 different ways, code formating is almost horrible… You need to spend some hours to make it a little better…

    • This topic was modified 10 months, 3 weeks ago by asd123.
Viewing 11 replies - 1 through 11 (of 11 total)
  • Moderator Jan Dembowski

    (@jdembowski)

    Forum Moderator and Brute Squad

    @sanyi88 Could you please stop resurrecting old topics? I have archived your replies. Bring back months old topics doesn’t help those people. They’ve moved on and your replies aren’t helping them.

    So if there is any bug, it’s not a good idea to solve it, because in the future nobody wants to use this plugin and dont’t want to make it work… good practice…
    These bugs what i mentioned is in the code right now, so if somebody search on google or in this forum to solve him/her problem, they will not find it now, thank you!

    By the way, in this case delete the whole plugin…

    • This reply was modified 10 months, 3 weeks ago by asd123.

    I changed my mind, I don’t want to help people any more to be able to use this plugin nor that peace of shit (wordpress), so please delete this topic, thank you!

    Thanks for your Post @sanyi88
    it was very helpful.
    Now what I see is that even I deactivated the plugin Metadata is still Injecting.
    This is quite annoying!
    It will be helpful to have more help from developer

    Thank you @diana_levy but i will leave this site, i don’t use wordpress anymore (i will replace all of them with some usable ones), i will not help to be able to use this plugin, because moderators don’t want that…

    Moderator Jan Dembowski

    (@jdembowski)

    Forum Moderator and Brute Squad

    I’m sorry, we got off on a wrong foot but I do want to address this.

    but i will leave this site, i don’t use wordpress anymore (i will replace all of them with some usable ones), i will not help to be able to use this plugin, because moderators don’t want that…

    Here’s the thing. You were needlessly resurrecting old topics. Months old and doing that 7 times in a row in quick succession. That hit the spam queue because it looks suspicious to the automated spam system.

    That sort of multiple replies and bring back months old topics isn’t necessary helpful as I said above.

    https://wordpress.org/support/topic/half-working-but-fixed/?view=all#post-12212527

    Then you posted a review that was a support topic. That got this reply from me.

    @sanyi88 I have removed your review. Please do not use the review section for support.

    If you need support then please raise a support topic.

    https://wordpress.org/support/plugin/faq-schema-markup-faq-structured-data/#new-post

    If you need to contact the moderators about this then you can do so via the Slack #forums channel.

    To use that channel you need a Slack account. You can obtain one via these instructions.

    https://make.wordpress.org/chat/

    That sent you an email. And now this is your reply here?

    I changed my mind, I don’t want to help people any more to be able to use this plugin nor that peace of shit (wordpress), so please delete this topic, thank you!

    Really? That’s an overreaction. I understand that you’re trying to help people but name calling has a short life here. Please refrain from that if you choose to reply again.

    It’s great that you’re trying to help other users. It really is. But please focus on the problem you have and use these forums appropriately.

    Bye!

    That’s Nice to learn something new every day. I had no idea of the Slack Channel Support. Thanks for that
    @sanyi88 don´t go. I’ve really appreciated your prevours fix.
    Nice day to everyone!

    @diana_levy i’m glad to help you (but i said what i said, and i was serious), have a nice day too!

    Thanks for the code fixes.

    Thanks a lot for the fixes but still looks like an unmaintained plugin, so I don’t recommend using it!

Viewing 11 replies - 1 through 11 (of 11 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.