Support » Plugin: Hustle Marketing, Social Share, Email Opt-in Form, and Popup Plugin » Had to downgrade to 4.8 as my popups don’t show up in admin

  • Resolved carlosfaria

    (@frendeliko)


    After upgrading the custom content screen, where supposely were my old popups doesn’t show up at all. Seems like there is a problem loading old content.

    Reverting to 4.8 solved the problem. I won’t upgrade again till this is fixed obviously.

    Anyway, thank you for your great effort!

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • Plugin Author jdailey

    (@jdailey)

    I am passing this information along to the lead developers to make sure the issue is checked and fixed. Thank you for your patience as we work through finding a solution.

    Hey @Carlosfaria,

    By any chance have you ever had Hustle installed before? Perhaps you have previously been a member of WPMU DEV and used the pro version on your site?

    Knowing this will help us track down the issue 🙂

    Look forward to hearing back.

    Cheers,
    Tyler

    I have 4.8 in production with one popup, the free version, not pro.
    Yesterday I upgraded to 5.0 and when I access the custom content section I see two items: Pop up (active) and Slide in (not active).

    View post on imgur.com

    When I click the popup to modify its configuration I see a page that seems to be half loaded and none of the buttons seem to work.

    View post on imgur.com

    BTW, no errors on javascript are shown in chrome dev tools panel.

    Nevermind,

    I had WordPress 4.2.2 on that site. Upgrading to WP 4.7.3 seems to fix the problem.

    Sorry for the headache!

    Marked as resolved

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • The topic ‘Had to downgrade to 4.8 as my popups don’t show up in admin’ is closed to new replies.