Support » Plugin: WP ULike » Grey box instead of thumbs-up icon

  • Resolved Richard Foley

    (@richardfoley)


    Just upgraded to version 3.6.1 of uLike and now have a non-responsive grey box instead of a responsive thumbs-up icon.

    When I say non-responsive, what I mean is that nothing happens when the grey box is clicked. I was expecting at least the like to be incremented, but there’s no image and the like doesn’t happen either. Not sure what’s going on, but it’s going to cause some memberships squawking!

    Any helpful assistance/advice appreciated.

    • This topic was modified 2 months, 2 weeks ago by  Richard Foley.
Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • Plugin Author Alimir

    (@alimir)

    @richardfoley could you give me an online link?

    Sure, @alimir, and thanks for getting back to me on this. The activity feed has most of the missing thumbs-up’s, but this URL should work for you, even if you don’t log in to the site: https://www.naktiv.net/docs/mission-statement/

    This is what the html looks like:

    		<div class="wpulike wpulike-default " ><div class="wp_ulike_general_class wp_ulike_is_liked"><button type="button"
    					data-ulike-id="104"
    					data-ulike-nonce="53080ad2ac"
    					data-ulike-type="likeThis"
    					data-ulike-status="2" class="wp_ulike_btn wp_ulike_put_image image-unlike wp_likethis_104"></button><span class="count-box">19+</span>			</div></div>
    • This reply was modified 2 months, 2 weeks ago by  Richard Foley.

    @alimir, I may have gotten a little further with this. When I go into the uLike admin settings and select the heart instead of the thumbs-up, then I see the heart (and the heart functions correctly). When I go back to the thumbs-up, I get just the dark grey box again (and the box does not function as a “like”).

    This tells me some of uLike is working just fine, but that some of uLike is not happy since the upgrade. I’ve tried removing the plugin (code only / no database changes) and reinstalling (the code only). I’m not keen to remove the entire plugin as I do not wish to lose the existing data.

    Equally interesting is that in a user profile activity feed and in the groups feed, the thumbs-up is visible as expected and functions correctly too. The non-functional dark grey box (instead of the thumbs-up) is only seen in the main activity feed now.

    • This reply was modified 2 months, 2 weeks ago by  Richard Foley.
    • This reply was modified 2 months, 2 weeks ago by  Richard Foley.
    • This reply was modified 2 months, 2 weeks ago by  Richard Foley.

    This appears to be fixed with v3.6.2

    Good work, Ali, and many thanks for the quick fix!

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.