WordPress.org

Support

Support » Plugins and Hacks » Enhanced Media Library » [Resolved] Great Plugin but breaks the new Add Media in 3.9

[Resolved] Great Plugin but breaks the new Add Media in 3.9

  • I’m hooked on this plugin for an image-heavy site. WordPress 3.9’s new add media isn’t compatible with the plugin. Most of the core functionality is removed when the plugin is activated. Like from library or uplead, set name and alignment and size. And of course categlry from this plugin.

    Hope this is an easy fix!

    Thx,
    dge

    https://wordpress.org/plugins/enhanced-media-library/

Viewing 15 replies - 1 through 15 (of 34 total)
  • I can second this issue.. using the add media button has the media library tab completely disappearing (no way to add assets from the media library at all).

    Please correct when you can (asap), thanks!

    I am having the same problem , after uninstalling word press works fine.
    This is a great plugin. Requesting you to please correct ASAP.
    Warm Regards.

    Same here. Will not add media after latest WordPress update. Had to deactivate this plugin to insert images into my posts. Great plugin BTW, hope it’s not too hard to fix 🙂 Thank you so much for your time and effort!

    Same problem

    Add one more to the list. Had to do the same thing as brookebot above and I’m not to happy about it.
    I love this plugin as I hate the unorganized clutter in the media section. I really hope the author see’s this and does an update.

    Same here.. Hope, we can see new update soon…

    Same :((

    Yep breaks in-post media uploader in 3.9

    Having the same problem here, temporary switched back to Media Library Categories plugin (less options but does work with 3.9). Don’t forget to deactivate the Enhanced Media Library plugin or it still won’t work 😉

    I have updated to WP 3.9. I wanted to Add Media to a post today but on clicking the Add Media button in the editor once I got no action. When I clicked it a second time I got the left Column menu and the title but no tabs and I got the insert button (bottom right) in a deactivated state (as in greyed out – but it was blue as usual).

    I have only recently installed this plugin and it was showing signs of being a good tool.

    I hope you will be able to fix it for WP 3.9 soon.

    Same problem for me too!

    Me 3

    Me 4

    I can also confirm that v1.0.4.3 also does not work in wordpress 3.9 (same issues).

    I grabbed it from: http://www.de-baat.nl/enhanced-media-library/

    Love the plugin – but it is disabled in WP 3.9 until “…breaks featured post image” is fixed. This [“featured image”] is a variation of other posts, but IMO doesn’t deserve a new thread.

Viewing 15 replies - 1 through 15 (of 34 total)
  • The topic ‘[Resolved] Great Plugin but breaks the new Add Media in 3.9’ is closed to new replies.
Skip to toolbar