Support » Plugin: Gravity Forms ConnectWise Add-On » Gravity forms and Connectwise connection seems lost

  • Hello,

    I have used gravity form WordPress plugin which provides connectwise add on. Last year in November, i have done integration of both in my site.

    However from last few days, i can see in CMS that following fields under ConnectWise Settings showing red “X” sign in front of it:

    – ConnectWise URL
    – Company ID
    – Public API Key
    – Private API Key

    I guess it should display a green check sign in front of all above fields for successful connection.

    I have tried by creating new API Keys, but still getting the same error.

    Kindly look into this matter and help me.

    Thanks!
    Laxman Prajapati

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • Same here! I was told by Pronto that they will not help and wanted us to pay them to do our website!!!!!

    Great way to do business!

    ConnectWise now needs a clientID

    You can generate one here: https://developer.connectwise.com/ClientID

    Then, add the client ID to the requests in 2 places inside this plugin.

    1. class-gf-connectwise.php, line 1432
    2. class-cw-connection-version.php line 45

    "clientId" => "{{YOUR CLIENT ID YOU GENERATED}}",

    Go and re-save your api connection settings, and you’ll be good to go.

    Any questions, email me ‘support’ at ‘sitespot’ dot ‘co’

    I’ll be releasing a fork of this plugin soon. Email me to get on the notification list.

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.