Support » Plugin: NewStatPress » Graph does not work properly

Viewing 9 replies - 1 through 9 (of 9 total)
  • I encountered a problem with the graph too. After the last update, the graph took very long to load. Sometimes it doesn’t load at all.

    Plugin Author ice00

    (@ice00)

    hi, could you send a screenshot of the missing days in graph at newstatpress @ altervista.org so we can analyze it?

    Graph load is now asynchronous to page generation, so it showes up when server finishes to give the data.

    In next version at the end of this weeks, there will be an alert if there is a problem in loading the graph.

    OK, no problem, tell me in which way I can send the screenshot

    Plugin Author ice00

    (@ice00)

    hi,

    send the screenshot with a mail at this email-address: newstatpress @ altervista.org (remove the antispam spaces)

    thanks

    I sent the screenshot…

    Hi, I continue to have problems because all the days of the current month are not displayed, the graph shows only the last week….

    Plugin Author ice00

    (@ice00)

    hi,

    I was attending your replay to the email I sent for being able to test the API in your site.

    I will resent it tonight if it goes lost.

    Thanks

    Hi I received no email from you and, I sent a mail on june 16th immediately after your request.
    I send it again….

    Plugin Author ice00

    (@ice00)

    hi,

    I send an email with “[NEWSTATPRESS] P1” object.

    thanks

Viewing 9 replies - 1 through 9 (of 9 total)
  • The topic ‘Graph does not work properly’ is closed to new replies.