Support » Plugin: P3 (Plugin Performance Profiler) » Got following error code, even when disabling/removing plugin

  • include_once(): Failed opening ‘/home/luchtzak/domains/luchtzak.be/public_html/wp-content/plugins/p3-profiler/start-profile.php’ for inclusion (include_path=’.:/usr/local/php73/lib/php’)

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)
  • Plugin Support Jonathan – WPMU DEV Support

    (@wpmudev-support9)

    Hi @luchtzak,

    Thank you for contacting us.

    Upon removing the plugin and getting the same error, did you try to clear your site or server cache?

    Try to reinstall the plugin and upon activating it, enable debug mode in your wp-config file, and provide us with the errors(upload debug.log file to a drive and share a link).

    For enabling debug mode, edit wp-config.php file, find a line like
    define(‘WP_DEBUG’, false);and replace it with the following (if the above line doesn’t exist, simply insert next snippet just above the /* That’s all, stop editing! Happy blogging. */ )

    // Enable WP_DEBUG mode
    define(‘WP_DEBUG’, true);
    // Enable Debug logging to the /wp-content/debug.log file
    define(‘WP_DEBUG_LOG’, true);
    @ini_set( ‘log_errors’, 1 );
    // Disable display of errors and warnings
    define(‘WP_DEBUG_DISPLAY’, false);
    @ini_set(‘display_errors’, 0);`

    You will then find a debug.log file generated in your wp-content folder.

    Best,
    Jonathan S

    Thread Starter luchtzak

    (@luchtzak)

    After installation, I am getting a 500 error code and can’t disable plugin

    Plugin Support Jonathan – WPMU DEV Support

    (@wpmudev-support9)

    Hi @luchtzak,

    Try to disable the plugin using FTP or Site Files Manager from your hosting and delete the plugin folder from wp-content/plugins.

    Were you able to run debug.log and get log file to check on possible errors? If so, could you please upload the file to a drive and share it with us here?

    Best,
    Jonathan S

    Thread Starter luchtzak

    (@luchtzak)

    Plugin files have been completely removed from the server. Yet, the problem persists: include_once(): Failed opening ‘/home/luchtzak/domains/luchtzak.be/public_html/wp-content/plugins/p3-profiler/start-profile.php’ for inclusion (include_path=’.:/usr/local/php73/lib/php’)

    I am running the error management like you wrote, but there is not an error log in the folder that you wrote.

    Thread Starter luchtzak

    (@luchtzak)

    I really don’t have a clue which file is calling a file from a plugin that has been removed from the server …..

    Thread Starter luchtzak

    (@luchtzak)

    One error in the logs:

    [06-May-2021 12:04:33 UTC] PHP Notice: Trying to get property ‘ID’ of non-object in /home/luchtzak/domains/luchtzak.be/public_html/wp-content/plugins/td-composer/legacy/common/wp_booster/td_wp_booster_functions.php on line 477

    Plugin Support Jonathan – WPMU DEV Support

    (@wpmudev-support9)

    Hi @luchtzak,

    Do you have any type of server cache? If the plugin has been removed as in you no longer see the plugin folder inside the directory wp-content/plugins, the error should not be present. Please ensure all server cache has been cleared as well.

    As far as the second error from log, this pertains to another plugin “td-composer”. This plugin Tagdiv composer is associated with Newspaper theme, so I would advise checking with their support on this.

    Best,
    Jonathan S

Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.