Support » Plugin: Complianz - GDPR/CCPA Cookie Consent » Google Maps inserted from Elementor (3.1.4) not blocked

  • Resolved nicomollet

    (@nicomollet)


    Hello

    I installed Complianz this week on my website, so far so good (thank you for this great plugin) except the Google Maps that is not blocked.

    Google Maps is checked in the “services” settings.

    The Google Maps (I shared the link with you) is inserted with Elementor 3.1.4 (and I have Elementor Pro 3.1.1, WP Rocket).

    Is this a bug or something?
    Thank you

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • Plugin Contributor Aert Hulsebos

    (@aahulsebos)

    Hi @nicomollet,

    It should still work, example: https://demo.complianz.io/placeholders/google-maps/

    Could you disable WP Rocket and see if this is culprit, my best guess would be deferring javascript in WP Rocket.

    regards Aert

    Thread Starter nicomollet

    (@nicomollet)

    Hello @aahulsebos
    Thanks for the fast reply.

    I disabled Wp Rocket to be sure.

    Your demo https://demo.complianz.io/placeholders/google-maps/ works and I can see the attribute data-src-cmplz is defined in it.

    But on my page, the data-src-cmplz is not defined, it only has the src attribute as if nothing different is happening.

    I made a page with only the Google Maps embed: https://www.saintmalogolf.com/google-maps/ still displayed šŸ™

    • This reply was modified 2 months, 1 week ago by nicomollet.
    Plugin Contributor Aert Hulsebos

    (@aahulsebos)

    Hi @nicomollet,

    Could you try if disabling the Elementor integration might help? (under Complianz – Integrations – Plugins)

    regards Aert

    Plugin Support jarnovos

    (@jarnovos)

    Hi @nicomollet,

    Has your specific issue been fixed with the above suggestion by Aert?
    I’m marking this as resolved for now, but feel free to reach out if we can provide further assistance.

    Kind regards,
    Jarno

    Thread Starter nicomollet

    (@nicomollet)

    Hello

    I tried your suggestions but in the end it was on my side.

    My home-made theme writes an empty html tag <iframe src=""></iframe> for a special feature of mine.
    It seems like there is a conflict with the regular expression in the Complianz filter matching iframes.

    I changed my code to <iframe src="//"></iframe> and it now works.
    Sorry for bothering you with this.

    Kind regards

    • This reply was modified 2 months ago by nicomollet.
    Plugin Support jarnovos

    (@jarnovos)

    Hello @nicomollet,

    Thank you for sharing your solution. Glad to hear you were able to fix it.

    Kind regards,
    Jarno

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.