• Resolved Anonymous User 21076742

    (@anonymized-21076742)


    Hello ,
    I hope everyone is fine ,
    Google listing and ads plugin keeps loading here is a screenshot :
    https://drive.google.com/file/d/1M6AgxLRpGhtJmLV9RjzJY4ttN_akrffm/view?usp=sharing
    , I checked the logs this is what it said :

    2023-09-12T14:33:04+00:00 ERROR Automattic\WooCommerce\GoogleListingsAndAds\Internal\DependencyManagement\GoogleServiceProvider::handle_unauthorized_error Client error: POST https://api-vipgo.woocommerce.com/google/google-mc/content/v2.1/5072680572/reports/search resulted in a 401 Unauthorized response: { “error”: { “code”: 401, “message”: “User cannot access account 5072680572”, “errors”: [

    The issue I guess is I deleted this merchant center account 5072680572 it keeps pinging the previous account 5072680572 , now I have a new account ,
    I deleted the plugin from Hpanel and reinstalled it but it didn’t resolved it ,
    What might be the possible solution for this ?

    • This topic was modified 9 months ago by Anonymous User 21076742.

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 1 replies (of 1 total)
  • Plugin Support Shameem (woo-hc)

    (@shameemreza)

    Hi @spinseller786

    It seems that this has been marked as resolved. Have you managed to get this sorted, or do you still need help resolving this?

    However, to disconnect the previous account properly:

    Next, go to Marketing > Google Listings & Ads and set up the connection again. :‎)

    If the issue continues, we’re here and happy to help you out further.

    Looking forward to your response!

Viewing 1 replies (of 1 total)
  • The topic ‘Google Listing ADS plugin not Working’ is closed to new replies.