WordPress.org

Support

Support » Themes and Templates » [Resolved] Google Fonts Not Rendering

[Resolved] Google Fonts Not Rendering

  • Angela
    Member

    @angelazou

    The fonts are not loading from Google now, it works fine this morning. I’m using the following 3 font families. Originally, the code I copied from the online font library have ‘&2’ at the end of the font family name, but then, I removed it to test if this is the issue, but still no luck.
    I have multiple themes using font families and they are all not rendering, although they all do use the same line of code.
    I have no issue accessing the Google Font Library website, so that leads me to believe connectivity is not an issue. The following is the line of code I use

    <link href='http://fonts.googleapis.com/css?family=Forum|Philosopher|Indie+Flower' rel='stylesheet' type='text/css'>

    Regards,
    Angela

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • What is your URL?

    Angela
    Member

    @angelazou

    Actually, I think this may be an issue with Quick Cache that I’m using. Could it be possible that Quick Cache only caches the file but not the font? Because, as far as I can tell, the page is loading very quickly and then just stopped.
    If this is the case, how can tell Quick Cache to include the font when caching?

    Regards,
    Angela

    I asked for your URL because I don’t think I can help without looking at your site.

    Angela
    Member

    @angelazou

    I know and I really appreciate your help, but unfortunately, the client I’m working with is kind of restrict about giving out the URL. So, a lot of times I have to go on this myself. Hope you would understand.

    Regards,
    Angela

    If you solved this, could you explain how so that anyone finding the thread later can benefit?

    Angela
    Member

    @angelazou

    Actually, I haven’t solved it. I guess it might be caused by intermittent connectivity to Google in addition to quick caching the page. I’d be interested to find out if anyone has the same issue.

    Regards,
    Angela

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • The topic ‘[Resolved] Google Fonts Not Rendering’ is closed to new replies.