WordPress.org

Forums

NextScripts: Social Networks Auto-Poster
[resolved] Google+ Auto-Post doesn't work (8 posts)

  1. uvas
    Member
    Posted 11 months ago #

    When I Auto-post to Google+ there is no text or image. Just an empty space. Plugin is up to date. Here is a screenshot:
    http://tinypic.com/r/2zrfclj/8

    What can be wrong?

    https://wordpress.org/plugins/social-networks-auto-poster-facebook-twitter-g/

  2. NextScripts
    Member
    Plugin Author

    Posted 11 months ago #

  3. uvas
    Member
    Posted 11 months ago #

    I have just updated API code, but it doesn't helped.

  4. mdidesign
    Member
    Posted 11 months ago #

    The same here. Updated API code, but it does not help at all.

  5. pixelkicks
    Member
    Posted 11 months ago #

    Is there a fix for this yet? Can we unmark these threads as being resolved?

  6. mdidesign
    Member
    Posted 11 months ago #

    No fix, yet. NOT resolved.

  7. No fix, yet. NOT resolved.

    It's resolved because either the plugin author or the orignal poster marked it so.

    You can always start your own topic. If the author marks it resolved then you can change that in your own post.

    https://wordpress.org/support/plugin/social-networks-auto-poster-facebook-twitter-g#postform

  8. NextScripts
    Member
    Plugin Author

    Posted 11 months ago #

    Problem was fixed in the API 2.15.42, so the thread was marked as resolved. Two days later Google broke API again. It was fixed AGAIN in the API 2.15.43

    http://www.nextscripts.com/updts/news/2014/07/new-google-api-2-15-43/

Reply

You must log in to post.

About this Plugin

  • NextScripts: Social Networks Auto-Poster
  • Frequently Asked Questions
  • Support Threads
  • Reviews

About this Topic

Tags

No tags yet.